19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

De Centenar ne unim cu Maramureș, prin Țara Lăpușului! Chef de zile mari, la granița dintre cele două, mâine!

Bistrița Năsăud și Maramureșul se unesc, în anul Centenarului. Cele două vor fi legate printr-un nou drum, care va fi inaugurat mâine, cu mare fast. Bistrițenii sunt așteptați pe Dealul Șpanului, iar moroșenii, în Țara Lăpușului.

Bistrițenii care intenționau să ajungă în Maramureș alegeau drumul pe la Năsăud. Ei bine, de mâine, cele două județe se unesc și printr-un alt punct.

„În anul Centenarului avem bucuria de a lega județul Bistrița-Năsăud cu județul Maramureș, pe Valea Țibleșului, datorită Drumului Unirii (Drumul Județean 171), care traversează comunele Uriu, Căianu Mic, Spermezeu, și Târlișua, modernizat de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu sprijin financiar din partea Guvernului României și fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, a anunțat primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Actualmm.ro reamintea maramureșenilor că „recent a fost deschis drumul spre Maramureşul Voievodal prin Groşii Țibleşului spre Botiza, nouă poartă de ieşire din Ţara Lăpuşului fiind de această dată prin Suciu de Sus spre Bistrița Năsăud.

Un asemenea eveniment avea nevoie de o inaugurare festivă.

„Împreună cu vecinii și prietenii noștri de la Consiliul Județean Bistrița Năsăud, vom organiza un eveniment de inaugurare a «drumului ce ne unește», care va avea loc în data de 16.11.2018, ora 13:00 la limita dintre cele două județe!”, declară reprezentanții județului Maramureș.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la momentul festiv, prilejuit de inugurarea Drumului Unirii (Drumul Județean 171), organizat de Consiliile Județene Bistrița-Năsăud și Maramureș cu începere de la orele 13:00 în comuna Târlișua, în locul numit Dealul Șpanului, la limita dintre județele Bistrița-Năsăud și Maramureș!”. a mai anunțat Paul Știr.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...