9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

De Centenar ne unim cu Maramureș, prin Țara Lăpușului! Chef de zile mari, la granița dintre cele două, mâine!

Bistrița Năsăud și Maramureșul se unesc, în anul Centenarului. Cele două vor fi legate printr-un nou drum, care va fi inaugurat mâine, cu mare fast. Bistrițenii sunt așteptați pe Dealul Șpanului, iar moroșenii, în Țara Lăpușului.

Bistrițenii care intenționau să ajungă în Maramureș alegeau drumul pe la Năsăud. Ei bine, de mâine, cele două județe se unesc și printr-un alt punct.

„În anul Centenarului avem bucuria de a lega județul Bistrița-Năsăud cu județul Maramureș, pe Valea Țibleșului, datorită Drumului Unirii (Drumul Județean 171), care traversează comunele Uriu, Căianu Mic, Spermezeu, și Târlișua, modernizat de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu sprijin financiar din partea Guvernului României și fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, a anunțat primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Actualmm.ro reamintea maramureșenilor că „recent a fost deschis drumul spre Maramureşul Voievodal prin Groşii Țibleşului spre Botiza, nouă poartă de ieşire din Ţara Lăpuşului fiind de această dată prin Suciu de Sus spre Bistrița Năsăud.

Un asemenea eveniment avea nevoie de o inaugurare festivă.

„Împreună cu vecinii și prietenii noștri de la Consiliul Județean Bistrița Năsăud, vom organiza un eveniment de inaugurare a «drumului ce ne unește», care va avea loc în data de 16.11.2018, ora 13:00 la limita dintre cele două județe!”, declară reprezentanții județului Maramureș.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la momentul festiv, prilejuit de inugurarea Drumului Unirii (Drumul Județean 171), organizat de Consiliile Județene Bistrița-Năsăud și Maramureș cu începere de la orele 13:00 în comuna Târlișua, în locul numit Dealul Șpanului, la limita dintre județele Bistrița-Năsăud și Maramureș!”. a mai anunțat Paul Știr.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.