-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

De luni începe a doua etapă de vaccinare și la Bistrița! CUM vă puteți programa:

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat azi, dând astfel startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID. LA Bistrița, vaccinările vor începe de luni, la Policlinică – Clădirea Pediatriei. CUM vă puteți programa:

Astăzi s-a dat startul celei de-a doua etape de vacinare împotriva COVID.  Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, dimineață la ora 10.00.

La Bistrița, etapa a II-a de vaccinare începe luni.

Luni, 18 ianuarie, va începe etapa a II-a de vaccinare COVID-19 la Policlinica Spitalului Județean de Urgență Bistrița ,în clădirea pediatriei, la parter”, a anunțat managerul SJUB, Gabriel Lazany.

Programările, conform autorităților centrale, se pot face astfel:

  • online pe programare.vaccinare-covid.gov.ro
  • telefonic la 021.414.44.25
  • prin medicul de familie
  • prin intermediul angajatorului

În județul nostru, pentru început, vaccinarea persoanelor eligibile pentru cea de-a doua etapă se va desfășura în două centre din municipiul Bistrița, și anume în cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență (Policlinică) și la S.C. Murivisan SRL (str. Petre Ispirescu, nr. 14A).

„În data de 15 ianuarie, în județul nostru, cea de-a doua etapă va începe prin vaccinarea beneficiarilor Centrului medico-social din Suseni. Procesul de vaccinare împotriva CoVid-19 pentru etapa a doua va continua la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți Beclean. Progresiv, vor fi operaționale și alte centre din județ în Teaca, Prundu Bârgăului, Maieru, Beclean și Năsăud. Centrele de vaccinare stabilite pentru etapa I de vaccinare (care vizează lucrătorii din sistemul medical și social) sunt în continuare funcționale pentru prima fază, încă în plină desfășurare”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Persoanele eligibile se programează la vaccinare indiferent dacă sunt sau nu asigurate în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Lista celor ce se încadrează în această etapă de vaciinare:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...