-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

De mâine, ambulanțele intră la UPU de pe 1 Decembrie! NU blocați accesul!

Lucrările la noul UPU al spitalului sunt pe ultima sută de metri. Doar că, acestea blochează accesul ambulanțelor. Așa că a fost nevoie de găsirea unei căi de acces temporare. De mâine, accesul acestora se va face de pe 1 Decembrie. NU blocați!

Noua secție UPU va fi deschisă pentru pacienți în curând. Lucrările sunt pe ultima sută de metri. Doar că aceste lucrări blochează accesul echipajelor medicale spre secția UPU existentă.

Astfel, a fost nevoie de găsirea unei noi căi de acces, temporară, până la finalizarea acestor lucrări.

De mâine, ambulanțele și echipajele SMURD vor intra în curtea spitalului de pe strada 1 Decembrie. Zona a fost marcată și se cere conducătorilor auto SĂ NU PARCHEZE.

A N U N Ț   I M P O R T A N T!!

Datorită lucrărilor de branșament la canalizare și a amenajărilor pe orizontală la noul UPU, începând de mâine, miercuri, 6 octombrie, ora 7:00, accesul ambulanțelor către UPU și secția COVID a furnizorilor de alimente, a operatorilor de servicii de colectare deșeuri medicale periculoase și menajere, a operatorilor servicii pompe funebre sau orice alte necesități de acces în partea din spate a spitalului se va face prin calea secundară de acces în spital din str. 1 Decembrie (lângă policlinica MEDTOTAL).
Vă rugăm nu parcați în zona hașurată, această intrare fiind singura cale de acces către facilitățile din spatele spitalului. Vă mulțumim!”, a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, cu o mica observatie, cu bordura chiar nu au putu face nimic? Sau asa este modelul, trebuie sa franeze salvarile (sau trebuie sa sara in sus cei de pe targa) cand intra pe poarta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...