11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

De mâine se-nchide strada Năsăudului! Andrei Mureșanu, deschisă circulației!

Lucrările la axa Gării – Năsăudului continuă. Mâine se va închide strada Năsăudului, iar strada Andrei Mureșanu se deschide circulației.

Strada Andrei Mureșanu s-a închis la începutul lunii Mai. Inițial municipalitatea anunța că lucrările vor dura până la final de iunie.

Se închide Strada Andrei Mureșanu. Alt tronson, acum închis, se deschide circulației

Astăzi, municipalitatea a anunțat redeschiderea, de mâine, a străzii Andrei Mureșanu, pentru circulația rutieră. Asta deoarece se va închide strada Năsăudului. Intersecția Andrei Mureșanu – Năsăudului va fi deschisă circulației, astfel că se va putea merge spre strada Sucevei.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport public str. Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului, municipiul Bistrița”  fapt pentru care aducem la cunoștință cetățenilor:

  • închiderea circulației pe strada Năsăudului, pe zona cuprinsă între intersecția cu str. Andrei Mureșanu (care va rămâne deschisă circulației) până la intersecția cu str. Calea Moldovei (care va rămâne deschisă circulației)
  • durata de execuție a lucrărilor este de 2 luni, începând cu data de 30.05.2023 până în 31.07.2023.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației” este anunțul făcut de Primăria Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...