27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

De supărare că l-a părăsit concubina, a sunat la 112! Acum are „colecție” de amenzi și și ordin de protecție:

Un bărbat din Dumbrăvița s-a certat cu concubina lui, care a plecat de la el, împreună cu cei doi copii. Acesta a sunat la 112. Iar în prezent are colecție de amenzi și și ordin de protecție.

S-a întâmplat duminică, 5 aprilie, în Dumbrăvița.

. Un el și o ea s-au certat. Femeia și-a luat cei doi copii și a plecat la casa părinților ei, din aceeași localitate.

Omul a băut câteva pahare și apoi a sunat la 112, anunțând că i-au fost luați copiii. Când oamenii legii au mers să investigheze, au aflat de fapt cum stau lucrurile.

„Din cauza unor neînțelegeri, femeia a plecat cu copiii, duminică 5 aprilie a.c. Imediat după plecarea acesteia, aflându-se în stare de ebrietate, bărbatul a apelat nejustificat 112, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 de lei, conform OUG 34/2008”, explică reprezentanții IPJ BN.

Dacă a văzut că polițiștii nu i-au ținut partea, s-a gândit să rezolve el lucrurile, așa că a mers la casa unde era concubina lui. Doar că, nu cu gânduri de pace…

„O femeie în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăvița, a sesizat faptul că fostul concubin a pătruns fără drept în locuința acesteia și ar fi amenințat-o. Polițiștii l-au identificat pe bărbat ca fiind în vârstă de 53 de ani, din Dumbrăvița. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare și violare de domiciliu”, se mai arată în comunicatul remis presei de către polițiști.

Astăzi, oamenii legii îi vor mai aplica o amendă, pe baza Ordonanțelor Militare. Ieri era în stare de ebrietate, neputându-se înțelege cu el. Dar, neavând niciun motiv justificat de a se plimba de la casa lui la casa concubinei, a încălcat OM.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...