13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

DECIZIE FINALĂ: CS Gloria 2018 intră în locul Coronei Brașov în Cupa EHF

Federația Europeană de Handbal a luat decizia, în urmă cu puțin timp, ca CS Gloria Bistrița 2018 Bistrița-Năsăud să înlocuiască formația Corona Brașov în Cupa EHF.

Bistrițencele vor juca în grupa C, unde vor lupta cu MKS Lublin din Polonia, ÉRD din Ungaria și Odense Handbold din Danemarca, iar primele meciuri se vor juca în 4 și 5 ianuarie 2020.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut calificarea în runda 3 a cupei EHF în fața fetelor de la Corona Brașov, în noiembrie. Ulterior, clubul bistrițean a făcut un memoriu către Federația Română de Handbal prin care cerea să se analizeze metodele de recuperare folosite de fetele de la Brașov.

Cauza CS Gloria 2018 a fost susținută în fața forurilor care au judecat cazul de avocatul bistrițean Bogdan Găurean (Casa de Avocatură Găurean & Asociații), unul dintre cei mai bine cotați avocați din țară, care face parte de câțiva ani din Baroul București.

Săptămâna trecută, Clubul feminin de handbal Corona Brașov a fost exclus din competițiile europene, de către Tribunalul Federației Europene de Handbal, după ce mai multe jucătoare au fost suspendate pentru folosirea terapiei cu laser intravenos, interzisă de regulamentul antidoping.

 

Corona Brașov, exclusă din cupa EHF! „Soarta” Gloriei încă nu se cunoaște

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: