-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

DECIZIE: Handbalistele Gloriei vor rămâne neplătite până încep să aducă rezultate. Nu îndeplinesc condițiile, vor juca în liga a doua sau sunt libere să plece

După ultimele rezultate pe care le-a înregistrat echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, antrenorul împreună cu conducerea clubului transmit faptul că sportivele nu vor primi salariul până când încep să aducă rezultatele dorite.

Gloria trece printr-o perioadă dificilă, iar echipa cu al doilea cel mai mare buget din Liga Florilor MOL este pe locul 10, în pericol să rămână acolo.

Dacă nu aduc rezultate, handbalistele vor rămâne neplătite, iar dacă nu se conformează din punct de vedere tehnico-tactic, vor juca în Divizia A sau sunt libere să plece.

Chiar dacă în formațiune se întrunesc multe vedete și jucătoare cu mare experiență, sezonul 2021-2022 a fost dezamăgitor pentru toată lumea, din punct de vedere al performanțelor aduse. Astfel, clubul s-a exprimat:

„Din respect pentru comunitate, suporteri și iubitorii handbalului din județul Bistrița-Năsăud, din cauza rezultatelor sub așteptări ale echipei din Liga Florilor MOL dar și pentru că nu toleram lipsa de implicare și atitudine în joc, la propunerea antrenorului principal și în urma raportului efectuat de acesta, conducerea CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a luat o serie de decizii importante.

S-a decis blocarea plății remuneratiilor către întreaga echipă din Liga Florilor MOL, până când rezultatele vor impune plata performanței.
De asemenea, s-a hotărât ca jucătoarele care nu au respectat și nu vor îndeplini sarcinile tehnico-tactice, indiferent de numele și valoarea acesteia dar și cele care nu vor avea atitudinea demnă de o echipă care își dorește performanță, vor fi trimise pentru a se pregăti și activa în cadrul echipei de Divizia A a clubului nostru sau li se vor rezilia contractele de activitate sportivă.

Gloria 2018 va continua să susțină sportul de performanță și cel de masă atât la nivel de seniori cât și de juniori și copii.

Investim în performanță și cerem performanță!”, Eugen V. Cosma, director CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...