34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Cele mai frumoase amintiri: Au fost elevi la Muzică, acum sunt avocați, întreprinzători de succes sau chiar politicieni

Foștii absolvenți ai Liceului de Muzică din Bistrița – acum avocați de succes, oameni de afaceri sau chiar politicieni – ne dezvăluie cât de importantă a fost muzica în formarea lor profesională.

Cele mai frumoase amintiri din primii ani de școală la Liceul de Muzică din Bistrița – pentru avocatul Cristina Dehelean Rădăcină – sunt legate de colegii de clasă. A dezvoltat o relație de prietenie apropiată cu foarte mulți dintre ei. Iar profesorii de instrument au reprezentat adevărate repere în viață, mărturisește Cristina Dehelean Rădăcină.

Doamna Elena Șuteu, fosta mea învățătoare de la Liceul de Muzică, a fost un educator înțelegător și blând. Doamna profesoară de pian, Margareta Șerban și doamna profesoară de teorie muzcală, doamna Rațiu, au reprezentat pentru mine adevărate modele de urmat, mai ales ca persoane pe care te puteai baza, întotdeauna binevoitoare și înțelegătoare, extrem de apropiate de copii”, subliniază avocatul.

Pentru că i-au rămas în suflet anii petrecuți între profesorii de muzică, avocatul Cristina Dehelean Rădăcină a ales și pentru fiul său cel mare aceeași școală.

Printre absolvenții Liceului de Muzică se numără și primarul Ioan Turc, dar și Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina din Bistrița.

Tuturor ne-ar plăcea să lăsăm urme atât de adânci în mintea și inima elevilor noștri, ca și prof. Sfechiș și familia Făgărășan…”, punctează cei de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. 

Instituția se află în plină campanie de promovare: profesorii și elevii de aici au pus la punct proiectul intitulat „Am fost elev la Muzică”. O parte dintre foștii elevi ai școlii au transmis emoționante amintiri și gânduri din anii de școală. 

Câteva motive pentru care MERITĂ să studiezi la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”

Proiectul va continua cu alte câteva zeci de asemenea mărturii. Ele au fost adunate de la cei care au făcut performanță în muzică, strălucind pe marile scene ale lumii, dar și de la cei care au ajuns medici, ingineri, economiști sau profesori.

La primul episod al proiectului prezentat zilele trecute pe pagina de socializare a liceului de muzică au contribuit Sonia Fetti (clasa a XII B, reprezentantul elevilor în Consiliul de Administrație al liceului), Maria Moisil (XII B) și Tasia Avram (X A).

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Oooo, pai de asta merge asa bine administrația!!! Ca e condusa de un ceteras!!!!!
    De aia canta și joaca edilul pe scene, ca e prima profesie!!!
    Succes!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: