7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

DECLARAȚIA ce trebuie completată dacă ieși din casă!

Din această seară intră în vigoare noi măsuri! În intervalul orar 22.00 – 06.00 e INTERZISĂ deplasarea. Dacă totuși e ceva urgent, trebuie completată o declarație! VEZI cum arată:

Noua ordonanță militară privind măsurile impuse pentru stoparea răspândirii COVID 19 intră în vigoare în această seară, de la ora 22.00.

Una dintre măsuri este INTERZICEREA deplasărilor în intervalul orar 22.00 – 06.00.

Dacă totuși EXISTĂ motive urgente, întemeiate pentru deplasări în acest interval orar, trebuie completată o declarație.

De asemenea, pentru angajați, e nevoie și de o declarație permanentă, din partea angajatorului.

Mai multe despre noile reguli care se impun, puteți reciti aici:

Măsuri drastice pentru România! VEZI ce ai voie și ce nu mai ai voie să faci:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.