21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

NU mergeți la UPU, pentru că NU se fac teste pentru Coronavirus!

Unii bistrițeni s-au prezentat la UPU pentru a fi testați de COVID 19. Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a transmis CLAR că la UPU nu se fac testări. „Evitați deplasările inutile la UPU”, a scris acesta pe Facebook.

Unii oameni nu conștientizează faptul că pot fi infectați cu COVID 19, mai ales dintre cei ce au venit din străinătate și nu respectă izolarea la domiciliu.

Alții se tem să nu fi contactat cumva acest virus, și vor să fie testați. În acest context, se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Astfel, managerul unității medicale s-a văzut  nevoit să informeze că la UPU nu se fac testări.

„A T E N Ț I E !!! În UPU nu se fac testări pentru detectarea infecției cu CORONAVIRUS ‼️  Detectarea infecției cu CoVid-19 este o procedură complexă care în prezent nu poate fi realizată în județul Bistrița-Năsăud. Cunoscând acest lucru, evitați o prezentare inutilă la UPU”, transmite managerul Gabriel Lazany.

DE ȘTIUT

  • Pentru informațiii despre noul Coronavirus vă rugăm accesați pagina https://bn.prefectura.mai.gov.ro/informatii-referitoare-la-coronavirus/
  • Pentru date actualizate în timp real despre țările vizate, accesați link-ul http://www.cnscbt.ro/ , respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”.
  • Vă rugăm să nu uitați de 0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.
  • Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
  • Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.
  • De asemenea, puteți apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263217337 și 0263217309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!