13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Degustare de umor sec, demisec& demidulce, în 23 martie la Muzeu! Invitat: Ion Barbu, destupătorul de minți

Se anunță o degustare cu totul specială, joi, 23 martie 2023, la Muzeul Județean din Bistrița. Invitat special: destupătorul de minți / artistul Ion Barbu.

„DESTUPĂTORUL DE MINȚI” vine la Muzeul Județean din Bistrița, joi, 23 martie de la ora 18.00.

Haideți să-l întâlniți! Vă garantăm un spectacol extraordinar cu  numere de magie de neimaginat, acrobație la trapez, dreptunghi și cerc literar,  mers pe sârmă ghimpată și dat foc la valiză…! Toate – regăsite în cuvintele unui intelectual rafinat și distilat, redate printr-un umor autentic, neplagiat, fin și sănătos tun”, au anunțat cei de la Muzeul Județean.

Îl cunoașteți pe Ion Barbu pentru caricaturile din publicații ca Dilema VecheAcademia CațavencuAdevărulRomânia Liberă. Dar artistul este și cel car a pus bazele proiectului intitulat Planeta Petrila, după cum veți afla citind în matricea.ro.

Nu s-a mărginit să dea viață, alături de alte conștiințe ale comunității Petrilei, casei copilăriei lui I. D. Sîrbu. Mai mult, respectând crezul filozofului și literatului petrilean – Fericiți cei ce mai pot râde! – a creat pe ruinele mineritului din Petrila un alt univers, poate paralel, care a devenit pur și simplu o Planetă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: