21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Degustare de umor sec, demisec& demidulce, în 23 martie la Muzeu! Invitat: Ion Barbu, destupătorul de minți

Se anunță o degustare cu totul specială, joi, 23 martie 2023, la Muzeul Județean din Bistrița. Invitat special: destupătorul de minți / artistul Ion Barbu.

„DESTUPĂTORUL DE MINȚI” vine la Muzeul Județean din Bistrița, joi, 23 martie de la ora 18.00.

Haideți să-l întâlniți! Vă garantăm un spectacol extraordinar cu  numere de magie de neimaginat, acrobație la trapez, dreptunghi și cerc literar,  mers pe sârmă ghimpată și dat foc la valiză…! Toate – regăsite în cuvintele unui intelectual rafinat și distilat, redate printr-un umor autentic, neplagiat, fin și sănătos tun”, au anunțat cei de la Muzeul Județean.

Îl cunoașteți pe Ion Barbu pentru caricaturile din publicații ca Dilema VecheAcademia CațavencuAdevărulRomânia Liberă. Dar artistul este și cel car a pus bazele proiectului intitulat Planeta Petrila, după cum veți afla citind în matricea.ro.

Nu s-a mărginit să dea viață, alături de alte conștiințe ale comunității Petrilei, casei copilăriei lui I. D. Sîrbu. Mai mult, respectând crezul filozofului și literatului petrilean – Fericiți cei ce mai pot râde! – a creat pe ruinele mineritului din Petrila un alt univers, poate paralel, care a devenit pur și simplu o Planetă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...