17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: DEZASTRUL făcut de gospodarii din Dorolea pe drumul proaspăt asfaltat

Se plâng că NU au drumuri asfaltate, iar când le au, nu le întrețin. Gospodarii din Dorolea au lăsat dezastru în urma lor, după ce au ieșit de pe tarla pe șosea.

În comuna Livezile s-au finalizat lucrările de asfaltare și marcare a unor drumuri județene și comunale.

Din nefericire, în loc să fie îngrijite, gospodarii tot ies de pe terenurile agricole, cu utilajele încărcate de mizerie, pe carosabil.

Imaginea surprinsă de un bistrițean aflat în tranzit prin zonă, l-au lăsat cu un gust amar.

Greu cu agricultorii harnici. Dorolea, comuna Livezile BN. Păcat de eforturile primăriei…” a scris bistrițeanul pe Facebook.

Iar imaginile vorbesc de la sine:

Unii susțin că nu doar gospodarii fac această mizerie, ci chiar și pasionații de motoare, ATV-uri…

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Va rugam sa veniți și in Stramba.
  La fel același problema. Fura lemne din pădure și lasă pe drum o mizerie de nedescris. Vrem o Românie mai buna dar se pare ca nu vrem.

 2. Asa arata cam toate drumurile comunale. Nu doar ca ies in drumul principal plini de noroi, dar mai si accelereaza ca sa le sara pamantul de pe roti.
  Si nu sunt doar tractoristii de vina. Tot mai multi pasionati de „offroad” ies cu cotetele pline de noroi dupa ce s-au aruncat cu ele prin toate beltile.
  Problema e ca ne place sa avem doar drepturi, nicio responsabilitate.
  Deaia n-o sa fim veci o tara ca-n vest,

 3. sa mearga turc sa rascheteze si sa ne aduca asfaltul in oras sa l toarne in decebal, la numarul 6, scara B ca nu pot sa ies din apartamentul 17

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: