19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în străinătate, servicii profesionale acasă. Mariana, Florina și George s-au perfecționat în străinătate în ”arta curățeniei”. Au venit acasă pentru a oferi bistrițenilor aceleași servicii profesionale. Astfel că atunci când e vorba de curățenia generală în zona de birouri, de o curățenie după modificări aduse la clădirea firmei, chiar după un incendiu care ar fi putut cuprinde hala, grija o puteți lăsa pe mâna celor de la Easy Solution.

La finalul anului trecut, George, Florina și Mariana au deschis la Bistrița o firmă de curățenie la standarde ”de străinătate”. Au oferit, mai bine de 10 ani, servicii profesionale în străinătate. Iar apoi au decis să ofere aceleași servicii și aceeași calitate și bistrițenilor.

Firma Easy Solution oferă o gamă largă de servicii de curățenie. Astfel, în grija lor puteți lăsa curățenia în sedii de firmă, pensiuni, hoteluri, bănci, inclusiv curățarea profesională a bucătăriilor din restaurante.

De asemenea, pot realiza curățenia după lucrări de construcții. Cei de la Easy Solution sunt firma care s-a ocupat de ”lustruirea” Sălii Polivalente Teraplast Arena din Unirea.

Florina, George și Mariana oferă servicii de curățenie chiar și după un incendiu. Pentru tipul acesta de curățenie s-au specializat în Germania, lucrând sub rigurozitatea unui patron turc.

La fel, dacă aveți nevoie de curățarea profesională a suprafețelor de sticlă sau a geamurilor, tot pe cei de la Easy Solutions vă puteți baza. Și nu în ultimul rând, se pot ocupa de curățenia curților sau a spațiilor verzi care se află în jurul sediului firmei voastre.

Chiar dacă e vorba de curățenie, oriunde, în orice spațiu, trebuie să existe o ordine și o logică. Iar diferența o face atenția la detalii și tipul de produse folosite.

Astfel, pentru programări sau o ofertă de preț puteți suna la tel. 0754.216.490 – George Cosma sau 0762.185.321 – Florina. Cu un Like dat paginii lor de Facebook Easy-Solution bistrita sau contului de Instagram easy-solution_bistrita vă asigurați că rămâneți la curent cu toate ofertele lor.

Acum, pentru ”curățenia de primăvară”, au reduceri de 10 – 15 %, în funcție de serviciile oferite! Sunați, programați-vă și scăpați de-o grijă!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...