4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru case sau firme

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este una clasică, am putea spune. După ani de zile în care au lucrat în afara țării, Mariana, Florina și George și-au făcut curaj să se întoarcă acasă și să deschidă o firmă care să ofere servicii de curățenie profesionale, la standardele din străinătate, așa cum au învățat acolo.

Ideea înființării firmei și îndârjirea de a se întoarce acasă și a face ceva aici le aparține tinerilor Florina și George Cosma. Mai departe au convins-o pe mama Florinei, Mariana Someșan, să rămână acasă, după mai bine de 10 ani în care a lucrat în Spania și Germania în firme profesionale de curățenie, pentru a-și putea crește copiii și a-i ține în școală.

Mariana Someșan este piesa de rezistență a firmei, cea care are toată experiența necesară când e vorba de servicii de curățenie și organizarea lor. Ne-a spus că dintotdeauna a fost obsedată de ordine și curățenie, iar asta a ajutat-o să-și poată crește copiii demn atunci când a fost nevoită să plece din țară pentru un ban în plus de creșterea lor. Angajatorii au ajuns să se bazeze pe ea și pe seriozitatea ei fie că era vorba de servicii de curățenie la domiciliu, în apartamente sau vile somptuoase, în birouri, restaurante, hoteluri sau sedii de firmă. Știau că în urma ei rămâne totul în ordine și clienții vor fi mulțumiți. În ultimii ani, în Germania, a lucrat pentru un angajator turc, foarte pretențios. Așa a ajuns să învețe și cum se face curățenia inclusiv după incendii, un serviciu decontat de asigurări în Germania. „Intri în spațiu, casă sau firmă, salvezi și cureți tot ce se mai poate salva și apoi înlături tot ce este ars. După noi, putea intra firma de reparații să-și facă treaba.

Când faci curățenie, oriunde, în orice spațiu, trebuie să ai o ordine și o logică, iar atenția la detalii face diferența. Produsele pentru curățenie sunt la fel, foarte importante. De exemplu, în curățarea bucătăriilor și cam la toate spațiile folosesc amoniacul, în România  nu se găsește, noi l-am adus din străinătate. Dacă folosești degresantul, de exemplu în bucătării, ai mult de șters după, pierdere de timp. În străinătate aveam 4 ore la dispoziție să terminăm o vilă mare, curățenie de întreținere, nu-ți permiți să pierzi niciun minut, trebuie să fii eficient” – ne-a povestit Mariana Someșan.

Florina și George au locuit o vreme în Belgia, iar acolo Florina a lucrat tot pentru firme care prestau servicii de curățenie, dar și într-o călcătorie de haine. „Făceam curățenie în două apartamente sau case pe zi, aveam tot patru ore la dispoziție să fac totul să strălucească. La călcătoria de haine norma era de 8 coșuri imense de călcat. Orice, de la lenjerie intimă și până la cămăși. Nu doar că acum știu să calc orice, o fac și foarte repede” – spune Florina zâmbind. A făcut o facultate, a lucrat de toate în străinătate, iar acum și-a pus toate speranțele în firma pe care au deschis-o în Bistrița, alături de George Cosma, viitorul ei soț.

George este motorul și optimistul din mica lor firmă de curățenie, EASY SOLUTIONS. Crede că se poate trăi decent și muncind în țară, așa că a pregătit totul ca firma lor să ofere servicii profesionale de calitate în curățenie. Au adus din străinătate aparatura, ustensilele de lucru și produsele profesionale care să ușureze munca fetelor și să asigure calitatea serviciilor.

EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru persoane fizice și firme

Cea mai nouă firmă locală care oferă servicii de curățenie oriunde în Bistrița-Năsăud. De la curățenie generală/de întreținere pentru case, apartamente, vile, cabane și până la curățenie în sedii de firmă, pensiuni, hoteluri, bănci, inclusiv curățarea profesională a bucătăriilor din restaurante. De asemenea, pot realiza curățenia după lucrări de construcții sau după un incendiu. La fel, dacă aveți nevoie de curățarea profesională a suprafețelor de sticlă sau a geamurilor, acasă sau la firmă, tot pe ei vă puteți baza. Și nu în ultimul rând, se pot ocupa de curățenia curților sau a spațiilor verzi, ba chiar oferă și servicii profesionale de călcare haine.

Pentru programări sau o ofertă de preț puteți suna la tel. 0754.216.490 – George Cosma sau 0762.185.321 – Florina. Cu un Like dat paginii lor de Facebook easy-solution bistrita sau contului de Instagram easy-solution_bistrita vă asigurați că rămâneți la curent cu toate ofertele lor.

De exemplu, în luna Decembrie au pregătit o ofertă pentru persoanele fizice care au nevoie de ajutor la curățarea caselor înainte de sărbători:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...