8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Degustare de vinuri Alira! Locuri limitate! Biletul de participare, o nimica toată!

Cine a zis că nu ai voie să te răsfeți în mijlocul săptămânii? Cei de la Drink Store pregătesc un moment special de degustare a vinurilor Alira. Locurile sunt limitate. Biletul de participare e o nimica toată, așa că grăbiți-vă!

Doar o mână de bistrițeni vor avea ocazia să se răsfețe marți, 9 octombrie. The Drinks Store organizează o degustare de vin. Și nu orice vin. Ci din gama Alira.

Vinurile Alira își trag seva dintr-un ținut în care soarele Dobrogei și Dunărea Veche fac cea mai bună alianță pentru cultivarea viței-de-vie. Geto-dacii descoperiseră potențialul viticol al zonei, potențial care i-a determinat pe cuceritorii romani să construiască pe acele plaiuri castrul Sacidava. Via a rămas în gena locuitorilor peste milenii, însă adevărata renaștere a avut loc acum un deceniu, atunci când celebrul etnolog francez Marc Dworkin a simțit forța și complexitatea pe care le pot dărui vinului strugurii crescuți aici. Așa iau naștere vinurile Alira, după filosofia bordoleză, însă respectând amprenta locală românească.

O gamă variată de astfel de vinuri, un gust fin și cuceritor, vor oferi momente de neuitat celor 35 de bistrițeni care vor participa la degustare. Locurile sunt așadar limitate, deci cei care nu vor să rateze o astfel de ocazie, TREBUIE să se grăbească.

Ca să vă înscrieți la eveniment, trebuie să prezentați la magazinul The Drinks Store, un bon fiscal în valoare minimă de 50 lei. Achiziția trebuie să fi fost făcută de la magazinul The Drinks Store în ultimele 30 de zile.

Degustarea va avea loc marți, 9 octombrie, de la ora 18:00. Înscrierile se fac până în data de 7 octombrie!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: