22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Deputatul Daniel Suciu a depus plângere penală împotriva primarului din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, după un incident într-un local

Ieri, deputatul Daniel Suciu a depus o plângere la poliție împotriva primarului din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în urma unui incident petrecut chiar într-un local din orașul-stațiune. Infracțiunile cercetate de polițiști sunt lovire sau alte violențe și amenințare.

Incidentul s-a petrecut ieri, într-un local din orașul-stațiune. Potrivit deputatului Daniel Suciu, accesta se afla în Sîngeorz-Băi pentru a participa la o emisiune la un post local de televiziune. Înainte de emisiune, acesta a ieșit la un pahar de apă cu un prieten, la un local din zonă.

Acolo ar fi apărut primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, care ar fi început să înjure, să răstoarne o masă, să spargă pahare și să îl amenințe pe deputatul Daniel Suciu. Acesta nu a vrut să ofere informații despre cele petrecute în local, susținând că așteaptă să vizioneze imaginile de pe camera de supraveghere mai întâi.

După incident, deputatul Daniel Suciu a depus o plângere penală împotriva primarului.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, în cadrul căruia efectuează cercetări. În fapt, un bărbat de 40 de ani, din Sângeorz-Băi, a sesizat faptul că ieri, 5 martie, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din oraș a fost amenințat și agresat de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate”, a precizat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...