Deputatul Lorant Sas, despre înființarea primelor organizații județene. Primul congres al Partidului REPER

0
1352

„Am zis că o luăm de la capăt și chiar o facem! Construim Partidul REPER”, a anunțat deputatul Lorant Sas. Acesta a precizat că primii membri ai filialei județene REPER Bistrița-Năsăud au fost deja admiși. Procesul de recrutare este în desfășurare, sub coordonarea unor profesioniști din domeniul HR.

Deputatul Lorant Sas a mai transmis că în curând, vor putea anunța înființarea primelor organizații județene, dar și data primului congres Reper.
Parlamentarii și europarlamentarii se află deja la firul ierbii, urmând să stăm de vorbă cu viitori colegi din toate județele țării, dar și din Diaspora.
Am participat, împreună cu colegii mei deputați Oana Cambera, Cristian Ichim și Andrei Lupu, la o primă întâlnire cu actuali și viitori membri ai filialei județene Reper Mureș.
În weekend, împreună cu europarlamentarul Ramona Strugariu și deputații Simina Tulbure și Alin Prunean, am interacționat cu simpatizanții Reper Italia, în cadrul unui eveniment organizat la Roma.
REPER Diaspora poate fi o forță a schimbării. Uşa este larg deschisă pentru toți cei care caută echilibru şi apără valori liberale într-o lume fragilizată de extreme, de război şi de lipsa dialogului dintre noi.
Vrei să construiești pentru comunitatea ta? Hai alături de noi!”, a mai spus deptutal Lorant Sas.

Detalii despre înscrierea în REPER BN – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.