8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Deputatul Lorant Sas, despre înființarea primelor organizații județene. Primul congres al Partidului REPER

„Am zis că o luăm de la capăt și chiar o facem! Construim Partidul REPER”, a anunțat deputatul Lorant Sas. Acesta a precizat că primii membri ai filialei județene REPER Bistrița-Năsăud au fost deja admiși. Procesul de recrutare este în desfășurare, sub coordonarea unor profesioniști din domeniul HR.

Deputatul Lorant Sas a mai transmis că în curând, vor putea anunța înființarea primelor organizații județene, dar și data primului congres Reper.
Parlamentarii și europarlamentarii se află deja la firul ierbii, urmând să stăm de vorbă cu viitori colegi din toate județele țării, dar și din Diaspora.
Am participat, împreună cu colegii mei deputați Oana Cambera, Cristian Ichim și Andrei Lupu, la o primă întâlnire cu actuali și viitori membri ai filialei județene Reper Mureș.
În weekend, împreună cu europarlamentarul Ramona Strugariu și deputații Simina Tulbure și Alin Prunean, am interacționat cu simpatizanții Reper Italia, în cadrul unui eveniment organizat la Roma.
REPER Diaspora poate fi o forță a schimbării. Uşa este larg deschisă pentru toți cei care caută echilibru şi apără valori liberale într-o lume fragilizată de extreme, de război şi de lipsa dialogului dintre noi.
Vrei să construiești pentru comunitatea ta? Hai alături de noi!”, a mai spus deptutal Lorant Sas.

Detalii despre înscrierea în REPER BN – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.