13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Minora strivită ieri de o căruță încărcată cu lemne, în comă, la Cluj!

O minoră a fost strivită ieri de o căruță cu lemne, în Dumitra. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au transferat-o la Cluj. Copila este în stare critică, în comă.

Un incident grav a avut loc ieri în Dumitra. O căruță cu lemne s-a răsturnat, prinzând sub ea o copilă. Aparținătorii au scos-o cât au putut de repede de sub grămada de lemne. Aceasta a fost preluată de echipajul medical și transferată la Spitalul Județeasn de Urgență Bistrița.

FOTO- Dumitra: O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o copilă de 12 ani! Salvatorii intervin cu șenilata

Ajunsă în stare gravă la spital, transferată la Cluj

Copila a ajuns în stare gravă la spital. În urma investigațiilor făcute s-a decis transferul ei la Cluj.

Minora în vârstă de 15 ani, prinsă sub căruța cu lemne în localitatea Dumitra (BN), a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița în stare gravă, intubată.

Aceastas a suferit un politraumatism prin strivire, cu multiple fracturi, contuzii, echimoze, excoriații, este în comă indusă medicamentos și a fost transferată, cu ambulanță cu medic, la Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică ATI Cluj-Napoca” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strugari.

Starea fetiței e tot critică, fiind încă în comă indusă.

Fetița se află în stare critică, internată pe secția ATI a spitalului. Aceasta se află în comă indusă medicamentos, necesită drenaj neural bilateral. Sindromul de strivire rămâne important, având nevoie de suport respirator și suport hemodinamic. De asemenea, prezintă leziuni hepatice” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, dr. Daniela Drăghici.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...