-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Minora strivită ieri de o căruță încărcată cu lemne, în comă, la Cluj!

O minoră a fost strivită ieri de o căruță cu lemne, în Dumitra. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au transferat-o la Cluj. Copila este în stare critică, în comă.

Un incident grav a avut loc ieri în Dumitra. O căruță cu lemne s-a răsturnat, prinzând sub ea o copilă. Aparținătorii au scos-o cât au putut de repede de sub grămada de lemne. Aceasta a fost preluată de echipajul medical și transferată la Spitalul Județeasn de Urgență Bistrița.

FOTO- Dumitra: O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o copilă de 12 ani! Salvatorii intervin cu șenilata

Ajunsă în stare gravă la spital, transferată la Cluj

Copila a ajuns în stare gravă la spital. În urma investigațiilor făcute s-a decis transferul ei la Cluj.

Minora în vârstă de 15 ani, prinsă sub căruța cu lemne în localitatea Dumitra (BN), a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița în stare gravă, intubată.

Aceastas a suferit un politraumatism prin strivire, cu multiple fracturi, contuzii, echimoze, excoriații, este în comă indusă medicamentos și a fost transferată, cu ambulanță cu medic, la Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică ATI Cluj-Napoca” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strugari.

Starea fetiței e tot critică, fiind încă în comă indusă.

Fetița se află în stare critică, internată pe secția ATI a spitalului. Aceasta se află în comă indusă medicamentos, necesită drenaj neural bilateral. Sindromul de strivire rămâne important, având nevoie de suport respirator și suport hemodinamic. De asemenea, prezintă leziuni hepatice” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, dr. Daniela Drăghici.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.