Minora strivită ieri de o căruță încărcată cu lemne, în comă, la Cluj!

0
3732

O minoră a fost strivită ieri de o căruță cu lemne, în Dumitra. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au transferat-o la Cluj. Copila este în stare critică, în comă.

Un incident grav a avut loc ieri în Dumitra. O căruță cu lemne s-a răsturnat, prinzând sub ea o copilă. Aparținătorii au scos-o cât au putut de repede de sub grămada de lemne. Aceasta a fost preluată de echipajul medical și transferată la Spitalul Județeasn de Urgență Bistrița.

FOTO- Dumitra: O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o copilă de 12 ani! Salvatorii intervin cu șenilata

Ajunsă în stare gravă la spital, transferată la Cluj

Copila a ajuns în stare gravă la spital. În urma investigațiilor făcute s-a decis transferul ei la Cluj.

Minora în vârstă de 15 ani, prinsă sub căruța cu lemne în localitatea Dumitra (BN), a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița în stare gravă, intubată.

Aceastas a suferit un politraumatism prin strivire, cu multiple fracturi, contuzii, echimoze, excoriații, este în comă indusă medicamentos și a fost transferată, cu ambulanță cu medic, la Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică ATI Cluj-Napoca” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strugari.

Starea fetiței e tot critică, fiind încă în comă indusă.

Fetița se află în stare critică, internată pe secția ATI a spitalului. Aceasta se află în comă indusă medicamentos, necesită drenaj neural bilateral. Sindromul de strivire rămâne important, având nevoie de suport respirator și suport hemodinamic. De asemenea, prezintă leziuni hepatice” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, dr. Daniela Drăghici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.