Sala Polivalentă din Bistrița ar putea găzdui turneul final al Campionatului European de Handbal Feminin U19

0
2234

Zilele acestea, mai mulți delegați ai EHF (Federația Europeană de Handbal) au fost prezenți la Bistrița, pentru a verifica condițiile oferite de Sala Polivalentă din Bistrița. Aceasta se ia în calcul pentru găzduirea turneului final al Campionatului European de Handbal Feminin Under19.

Anul acesta, România va organiza Campionatul European de Handbal Feminin Under19. Decizia a fost luată încă din toamna anului trecut de către Comitetul Federației Europene de Handbal.

Printre participante se vor număra cele mai puternice echipe din Europa: Spania, Anglia, Italia, Franța, Germania sau Belgia. Turneul final va avea loc în perioada 6-16 iulie.

Turneul final ar putea fi găzduit tocmai de Sala Polivalentă din Bistrița, a dezvăluit președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, într-o emisiune la AS Tv. Se par că delegații Federației Europene de Handbal au fost prezenți zilele acestea la Bistrița pentru a verifica condițiile sălii:

„Delegații EHF (Federația Europeană de Handbal) sunt prezenți la Bistrița pentru a verifica condițiile hoteliere și cele pe care le oferă sala pentru organizarea turneului final a campionatului european de handbal feminin Under 19”, a spus Radu Moldovan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.