21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a fost reales pentru un nou mandat de vicepreședinte al Camerei Deputaților

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a fost reales ieri pentru un nou mandat de vicepreședinte al Camerei Deputaților. 

Daniel Suciu ocupă această funcție pentru a șasea legislatură – consecutiv. Din numărul total al deputaților PSD, doar două asemenea poziții revin PSD. Unul dintre deputații PSD care a fost reales pentru a șasea oară este și bistrițeanul Daniel Suciu. 

Mulțumesc pentru încredere! Este cel mai greu de obținut și cel mai ușor de pierdut, dacă nu-ți păstrezi capul pe umeri și uiți de unde ai plecat”, a transmis deputatul. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...