14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Noua zonă comercială a Bistriței se dezvoltă! Proiect rezidențial premium nou, pe strada Grigore Pletosu:

Dacă visezi la un apartament trainic, amenajat cu materiale premium și situat aproape de cea mai nouă zonă comercială a Bistriței, merită să arunci un ochi pe proiectul celor de DHD Unic Development, care pregătește un proiect rezidențial premium nou, pe strada Grigore Pletosu.

Noua zonă comercială a Bistriței face cu ochiul tot mai tare dezvoltatorilor imobiliari, care se orientează pe străzile adiacente cu proiectele lor rezidențiale.

DHD Unic Development, firma parte din grupul Frasinul, pregătește un proiect rezidențial premium nou, pe strada Grigore Pletosu, la doi pași de centrele comerciale de pe strada Calea Moldovei.

Dezvoltatorul imobiliar folosește materiale și finisaje de top, termenul de finalizare pentru blocuri fiind august 2024. Proiectul este prevăzut cu locuri de joacă pentru copii și parcare la subsol și exterioară.

Apartamentele vor avea între 38 și 92 de metri pătrați și vor avea două, trei sau patru camere. Detalii suplimentare puteți afla la numerele de telefon 0742879799, 0767426899.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. De curiozitate, accesul pentru atâtea mașini, apartamente, spatii comerciale, pe unde o sa se facă?
  G Pletosu este o stradă f îngustă
  Oare s a gândit cineva ce trafic o să fie?
  Un studiu de circulație adevărat exista?
  Numa zic.

 2. Acestea vor deveni viitoarele GHETOURI ale Bistritei in 2050.
  Nu o spun eu ci statisticile romanesti care studiaza fenomenul natalitatii si venirea asupra noastra a altor neamuri asa cum mentioneaza si sfanta BIBLIE.
  Deci deschideti larg ochii si urechile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...