11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Diana Morar, mesaj dur la adresa viceprimarului Cristian Niculae!

Fost comisar-șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, până când s-a instalat în fotoliul de viceprimar, Cristian Niculae nu a exprimat nicio opinie în legătură cu proiectul de modernizare a Pieței Centrale. VEZI ce mesaj acid îi transmite consilierul municipal Diana Morar (PNL):

„Mă roade o curiozitate personală. Mă arăt surprinsă de faptul că, până în prezent, un anume om politic cu ștaif și pretenții, cunoscător al domeniului, nu și-a făcut publică părerea cu privire la acest subiect. Cu toate că, în rest, este prezent zilnic în ochii opiniei publice. Astfel că, îmi permit pe această cale să adresez public întrebarea domnului președinte al PSD Bistrița, șeful pe linie de partid al domnului primar Crețu, șeful doamnei ministru Pană și chiar prieten cu domnia sa, după cum aflăm din imaginile prezentate pe rețele de socializare, șeful consilierilor locali PSD cu experiență – domnul Rus, doamna Tabără – lider de grup al consilierilor PSD, șeful tuturor social-democraților din Bistrița, mult autoproclamat candidat PSD la Primăria Bistrița, care, din fotoliul plătit regește de viceprimar actualmente, fotoliu pe care sper că și dumnealui știe că vremelnic îl deține, ne încântă printr-o spovedanie aproape zilnică pe rețelele de socializare, cu câte face și drege în această funcție, adică nimic mai mult decât atribuțiile de serviciu pe care le executăm cu toții la locul de muncă unde primim salariu. Mai mult, fost comișar-șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, om cunoscător al importanței protejării și păstrării mediului înconjurător, absolvent de studii care îi permit probabil una dintre cele mai pertinente opinii cu privire la acest subiect cald și sensibil. În concluzie, domnule Cristi Niculae, sunteți de acord cu tăierea copacilor din Piața Centrală sau preferați să rămâneți alături de drujbiști?”, este mesajul pe care Diana Morar îl are pentru viceprimarul Cristian Niculae.

Diana Morar a fost prezentă astăzi în cadrul unei conferințe de presă alături de colegii liberali, dar și alături de verzi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: