-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Digitalizarea administrației din Bistrița – Prioritate pentru Ionuț Simionca

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, se numără printre cei mai mari susținători ai transparenței și digitalizării administrației locale. Acesta propune, după modelul altor primării performante, introducerea unei cartele unice pentru fiecare bistrițean în vederea accesării serviciilor publice (de genul parcărilor, gunoiului etc).

„O administrație transparentă și digitalizată va aduce orașul nostru în prezent, îi va conecta pe bistrițeni la deciziile primăriei și le va simplifica viața”, a declarat Ionuț Simionca.

Programul electoral a lui Ionuț Simionca mai conține, de asemenea, și alte măsuri reformiste în domeniu:

  • eliberarea online a avizelor, autorizațiilor și documentelor emise de aparatul administrativ;
  • transmisiune live a ședințelor de Consiliu Local,
  • publicarea pe site-ul primăriei a contractelor, facturilor și plăților pe achiziții publice, precum și a salariilor funcționarilor publici,
  • operaționalizarea componentei de bugetare participativă în Bistrița.

Deputatul Ionuț Simionca, liderul PMP Bistrița-Năsăud, candidează pentru fotoliul de primar în Bistrița și se găsește pe poziția 1 pe buletinele de vot. 

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: