-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

FII REPORTER: E plin de sticle sparte! Un pericol pentru copii! Și nimeni nu face nimic!

O mămică revoltată a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu un spațiu de joacă. Tinerii care stau noaptea la povești ar consuma alcool, ar sparge sticlele, iar cioburile rămase acolo cu zilele sunt un real pericol pentru copii. Unui adult chiar i-ar fi intrat un astfel de ciob în picior. ”Și sunt camere de supraveghere, dar nimeni nu face nimic!” a spus femeia revoltată.

Chiar dacă e stare de alertă, și autoritățile nu recomandă folosirea spațiilor de joacă, acestea sunt adesea folosite de copii.

E și cazul copiilor din localitatea Crainimăt care, fiind și mulți la număr, se bucură din plin că au un loc de joacă, al lor.

S-ar bucura, conform celor spuse de localnicii din Crainimăt, asta dacă ar putea. Mamele își țin copiii la distanță de spațiul de joacă nu atât din cauza pandemiei cât a …pericolului de a se tăia.

Noaptea stau tinerii acolo. Și consumă alcool. Iar apoi aruncă sticlele și e plin de cioburi! E un adevărat pericol. Copiii nu se pot juca, oamenii nu pot sta pe bănci. Chiar și hinta au rupt-o. E și plin de gunoaie!” a transmis revoltată o mămică redacției Bistrițeanul.ro, alături de imaginile:

 

Supărarea e cu atât mai mare cu cât nimeni nu curăță, dar nici nu e interes spre a afla făptașii.

În zonă sunt camere de supraveghere. Și ar fi ușor de depistat cine sunt cei ce fac acest lucru. DAr nu interesează pe nimeni. Nici curățenie în parc nu se face. O doamnă mai în vârstă s-a și accidentat aici, intrându-i un ciob în picior. NU E NORMAL așa ceva! Parcul a fost făcut acum vreo doi ani de zile. Avem plin de copii în Crainimăt, care s-ar juca. Mai ales că spațiul de joacă e aproape de căminul cultural, în zona centrală a localității. Dar nimeni nu face nimic! Nimeni nu ia nicio măsură!! NU se mai poate așa!!” a scris mămica revoltată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...