8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

S-a deschis „Cuptorul lu’ Buna” – cea mai de bun-gust băcănie, unde găsiți ZILNIC bunătățile „Produs în Bistrița-Năsăud”

Ziua de sâmbătă e cea mai așteptată zi a săptămânii, de către mulți bistrițeni. E ziua în care sosesc la Bistrița bunătățile „Produs în Bistrița-Năsăud”. Vestea bună e că s-a deschis Băcănia „Cuptorul lu’ Buna”, cea mai de bun-gust băcănie. De ce? Pentru că aici găsiți ZILNIC bunătățile pe care altă dată le-ați putut achiziționa doar la Piața Produs în Bistrița-Năsăud.

Mai țineți minte rulourile alea gustoase, umplute cu cremă de vanilie, care vi se topeau în gură??  Salamul de biscuți și pâinea artizanală, toate făcute la Cuptorul lu’ Buna?

Mai țineți minte că mirosul de plăcintă caldă, gustul prăjiturii cu mere, saleurile și nucile care ne aminteau de copilărie și-au găsit o casă, în zona de jos a orașului, la micuța patiserie tradițională Cuptorul lu’ Buna?

La un moment dat patiseria s-a închis și poate v-ați întristat. Însă și-au făcut apariția din nou, pentru început la Piața Produs în Bistrița Năsăud.

Tineri, frumoși, entuziaști și-au pus talentul și dragostea de produse tradiționale în ceea ce avea să se numească Cuptorul lu’ Buna, cu bunătăți de panificație și patiserie așa cum doar în bucătăria bunicii mai găseam. Destinul i-a purtat, pentru o scurtă perioadă, peste mări și țări, așa că au renunțat la mica afacere. Însă, departe de casă și-au dat seama că destinul e, în mare măsură, așa cum ți-l faci și s-au întors acolo unde se simt acasă. Și acasă totul s-a potrivit perfect: și-au reluat îndeletnicirile pe care le iubeau, au început să ne încânte din nou cu preparatele lor proaspete și savuroase”, au explicat cei de la Piața Produs în Bistrița-Năsăud.

Așadar, acum vă puteți bucura din nou de produsele excelente de patiserie făcute de ei. Dar asta nu e tot. Dacă ei s-au reîntors, s-au gândit să vă fericească și mai tare. Și să vă ofere posibilitatea să cumpărați bunătățile de la Piața Produs în Bistrița Năsăud nu doar în zilele de sâmbătă. ci….ZILNIC.

`Dar asta nu e totul!! Foarte de curând au deschis cea mai de bun gust băcănie din Bistrița – Băcănie Cuptorul lu’ Buna – unde puteți găsi, zilnic, multe dintre bunătățile Produs în Bistrița-Năsăud: produsele de panificație și patiserie proprii, zacuscă, dulcețuri, siropuri – Gridama Fruct Montan – legume de Monor, uleiuri presate la rece de la Dipșeanul – Pleșa Dinu, preparate delicioase din carne Traditional Dănuț Lihat, brânzeturi de Sângeorz și multe altele. Vă lăsăm să savurați fotografiile, dar vă spunem așa: imaginile nu pot surprinde cu adevărat atmosfera din minunea de băcănie! E de mers acolo musai!”, au mai transmis cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

UNDE găsiți toate aceste bunătăți?

Bistrița

Bulevardul Independentei, nr. 73 (mai jos de Telekom).

Orar:

Luni :14:00 – 18:30

Marți – Vineri: 10:00 – 12:00 și 13:30 – 18:30

Sâmbătă 10:00 – 13:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: