1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

S-a deschis „Cuptorul lu’ Buna” – cea mai de bun-gust băcănie, unde găsiți ZILNIC bunătățile „Produs în Bistrița-Năsăud”

Ziua de sâmbătă e cea mai așteptată zi a săptămânii, de către mulți bistrițeni. E ziua în care sosesc la Bistrița bunătățile „Produs în Bistrița-Năsăud”. Vestea bună e că s-a deschis Băcănia „Cuptorul lu’ Buna”, cea mai de bun-gust băcănie. De ce? Pentru că aici găsiți ZILNIC bunătățile pe care altă dată le-ați putut achiziționa doar la Piața Produs în Bistrița-Năsăud.

Mai țineți minte rulourile alea gustoase, umplute cu cremă de vanilie, care vi se topeau în gură??  Salamul de biscuți și pâinea artizanală, toate făcute la Cuptorul lu’ Buna?

Mai țineți minte că mirosul de plăcintă caldă, gustul prăjiturii cu mere, saleurile și nucile care ne aminteau de copilărie și-au găsit o casă, în zona de jos a orașului, la micuța patiserie tradițională Cuptorul lu’ Buna?

La un moment dat patiseria s-a închis și poate v-ați întristat. Însă și-au făcut apariția din nou, pentru început la Piața Produs în Bistrița Năsăud.

Tineri, frumoși, entuziaști și-au pus talentul și dragostea de produse tradiționale în ceea ce avea să se numească Cuptorul lu’ Buna, cu bunătăți de panificație și patiserie așa cum doar în bucătăria bunicii mai găseam. Destinul i-a purtat, pentru o scurtă perioadă, peste mări și țări, așa că au renunțat la mica afacere. Însă, departe de casă și-au dat seama că destinul e, în mare măsură, așa cum ți-l faci și s-au întors acolo unde se simt acasă. Și acasă totul s-a potrivit perfect: și-au reluat îndeletnicirile pe care le iubeau, au început să ne încânte din nou cu preparatele lor proaspete și savuroase”, au explicat cei de la Piața Produs în Bistrița-Năsăud.

Așadar, acum vă puteți bucura din nou de produsele excelente de patiserie făcute de ei. Dar asta nu e tot. Dacă ei s-au reîntors, s-au gândit să vă fericească și mai tare. Și să vă ofere posibilitatea să cumpărați bunătățile de la Piața Produs în Bistrița Năsăud nu doar în zilele de sâmbătă. ci….ZILNIC.

`Dar asta nu e totul!! Foarte de curând au deschis cea mai de bun gust băcănie din Bistrița – Băcănie Cuptorul lu’ Buna – unde puteți găsi, zilnic, multe dintre bunătățile Produs în Bistrița-Năsăud: produsele de panificație și patiserie proprii, zacuscă, dulcețuri, siropuri – Gridama Fruct Montan – legume de Monor, uleiuri presate la rece de la Dipșeanul – Pleșa Dinu, preparate delicioase din carne Traditional Dănuț Lihat, brânzeturi de Sângeorz și multe altele. Vă lăsăm să savurați fotografiile, dar vă spunem așa: imaginile nu pot surprinde cu adevărat atmosfera din minunea de băcănie! E de mers acolo musai!”, au mai transmis cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

UNDE găsiți toate aceste bunătăți?

Bistrița

Bulevardul Independentei, nr. 73 (mai jos de Telekom).

Orar:

Luni :14:00 – 18:30

Marți – Vineri: 10:00 – 12:00 și 13:30 – 18:30

Sâmbătă 10:00 – 13:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.