25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Două mașini făcute praf, după o coliziune frontală. De vină, șoferul unei alte mașini

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Sigmir. Două autoturisme au colizionat frontal, iar o a treia a fost avariată. Echipaje ale poliției și ISU BN au fost direcționate spre locul evenimentului rutier.

Echipaje ale ISU BN și IPJ BN au fost direcționate spe un eveniment rutier petrecut la intrarea în Sigmir.

Două autoturisme au colizionat frontal și o a treia a fost ușor avariată.

S-ar părea că de vină e șoferul unui Audi care ar fi vrut să vireze stânga, pentru a merge la localul de pe lac. Șoferul unui BMW care venea din sens opus, a încercat să evite impactul, a ”șters” Audi-ul și a lovit apoi frontal un VW Golf.

Din fericire, nu au fost victime încarcerate.

Echipajul medical acordă asistență celor implicați în accident.

Traficul în zonă e blocat, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Știre în curs de actualizare!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...