6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Ți-e dor de bunătățile din cuptiorul bunicii?? Acum le ai la îndemână, bune de ți se topesc în gură, la patiseria „Cuptorul lui buna”

Îți amintești, copil fiind, cum furai din lighean, de sub ștergar, cornulețe, nuci, saleuri și alte bunătăți făcute de bunica? Cum îți lingeai degetele și nu mai aveai răbdare să se „gate” de făcut plăcinta din cuptor, mirosul îmbietor pătrunzându-ți toți porii? Dacă ți-e dor de acele vremuri, acum le poți retrăi. La Bistrița s-a deschis o patiserie mică, drăguță, cu gustul de altădată. „Cuptorul lui buna” îți aduce bunătățile copilăriei, pe masa ta.

Se apropie, cu pași repezi, sărbătorile de iarnă. Iar gândul ne zboară la ulița copilăriei și la bunătățile gătite de bunica, în cuptor.

Simțim și acum mirosul de plăcintă caldă, gustul prăjiturii cu mere, saleurile și nucile care ni se topeau în gură și alte și alte bunătăți.

Ei bine, acum, putem retrăi acele momente și amintirile să devină din nou, prezent.

În Bistrița s-a deschis o patiserie mică, dar care aduce un maaaare plus produselor existente pe piață. La „Cuptorul lui buna” găsești bunătățile de altădată. Gătite acolo, în laboratorul propriu, mereu proaspete și extrem de bune.

Gustul tradițional al saleurilor, al prăjiturii cu mere, plăcinta cu brânză după o rețetă veche, luată de la o mănăstire, nucile care ți se topesc în gură, cornulețele însiropate, fursecuri de casă, toate bunătățile te cuceresc încă de la primul pas în patiserie.

Mirosul de preparate proaspete, abia scoase din cuptor, cu greu te lasă să reziști tentației de a goli rafturile.

Zilnic, cei de la „Cuptorul lui buna” pregătesc și o „prăjitură a zilei”. Fie că e vorba de albinița sau snikers, sau alte bunătăți, le vei savura din priviri și mânca pe nerăsuflate.

Locația e pe Bulevardul Independenței, la parterul blocului aflat vis-a-vis de Kaufland, în dreptul stației de autobuz.

Nu mai stați pe gânduri! Mergeți, cumpărați, convingeți-vă singuri și apoi faceți comanda pentru masa de Crăciun! „Cuptorul lui buna” îți va aduce în casă atmosfera sărbătorilor de altădată!

PS: Să nu vă deruteze că pe banner apare Patty France. Au crezut că produsele sunt așa de bune ca și cele din Franța. Dar cei care le-au gustat, au zis că sunt mai bune ca cele din Franța. Sunt ca bunătățile din cuptorul bunicii. Așa că patiseria își va schimba numele!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!