8.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

Cornuri umplute cu cremă de vanilie, salam de biscuiți și pâine artizanală, ultimele noutăți scoase de Cuptorul lu’ Buna

După ce au încins cuptoarele de sărbători și au umplut casele clienților cu bunătăți făcute după rețete tradiționale, Cuptorul lu’ Buna, micuța patiserie din stația de autobus de pe Independenței (vizavi de Kaufland), începe anul în forță, cu rețete noi, care sigur vă vor face să dați târcoale. Cornurile cu vanilie care se topesc în gură și pâinea artizanală din făină albă sau integrală sunt noutățile începutului de an. Merită încercate, au un gust care vă vor face să reveniți! Au pățit-o toți clienții!

Cuptorul lu’ Buna s-a născut din pasiune pentru patiserie și cu scopul declarat de a readuce în față rețetele vechi, uitate într-un sertar, ale bunicii. Este probabil singurul loc din oraș unde veți găsi nuci umplute cu cremă, fursecuri de casă, faimoasa prăjitură Albinița, cornulețe însiropate cu cacao, prăjitură cu vișine sau alte fructe, dar și cozonaci, salam de biscuiți sau saleuri făcute la presă, cu multă răbdare. De altfel, dacă ați dori să comandați ceva anume pentru weekend sau pentru un eveniment din viața voastră, micuța patiserie cu nume de poveste – Cuptorul lu’ Buna – vă face pofta, cu drag și bucurie.

Trebuie să știți că la Cuptorul lu’ Buna nicio zi nu seamănă cu alta și întotdeauna veți găsi în vitrină produse diferite, iar asta pentru că celor de acolo le place să vă suprindă mereu cu gusturi noi. Dacă plăcintele cu brânză și batoanele cu mac se fac aproape zilnic, nu prea veți găsi în raft două zile consecutiv aceleași prăjituri. De exemplu, dacă treceți mâine pe la ei veți găsi delicioasele cornuri umplute cu vanilie, ultima noutate scoasă din cuptor, bune și fragede de ți se topesc în gură. Iar cine se dă în vânt după salamul de biscuiți să rețină că aici îl găsesc pe cel mai bun. Și saleurile făcute cu multă atenție și răbdare la presă, ca pe vremea bunicii, le găsiți tot la la ei. Iar din ianuarie au început să facă și pâine artizanală, împletită, din făină albă sau integrală, cum vrea fiecare. Are un gust aparte și odată ce ați gustat din ea e aproape imposibil să nu reveniți, să o cereți din nou.

Laboratorul de patiserie și cofetărie Cuptorul lu’ Buna este deschis în Bistrița, pe Bulevardul Independenței, chiar în dreptul stației de autobus, vizavi de Kaufland, la parterul blocului 64. Deschid în fiecare zi, de luni până vineri, între 08:30 și 18:00. Pentru comenzi puteți suna la tel. 0753603349.

Din această lună, o parte dintre produsele lor făcute după rețete tradiționale le veți mai găsi și în magazinul cu produse tradiționale Cămara Bunicii de pe str. Gen. Grigore Bălan din Bistrița.

Despre Cuptorul lu’ Buna și produsele lor delicioase am mai scris aici:

Ți-e dor de bunătățile din cuptiorul bunicii?? Acum le ai la îndemână, bune de ți se topesc în gură, la patiseria „Cuptorul lui buna”

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...