32.2 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Din Prundu Bârgăului, la Campionatul Mondial! Adina Rognean a fost convocată la Națională

Echipa feminină de fotbal ACS Heniu Prundu Bârgăului oferă surprize mici dar sigure, cum este și Adina  Rognean – o dovadă clară a faptului că anumite lucruri sunt bine făcute. Tânăra bârgăuancă a fost convocată la Naționala României pentru meciul cu Belgia din preliminariile Campionatului Mondial din 2019!

 

ACS Heniu este singura echipă de fotbal feminin din judeţul Bistriţa-Năsăud şi singura din ţară care reprezintă o comună.

Doar ACS Heniu a reuşit o asemenea performanţă și nimic nu pare că le oprește pe domnișoarele și doamnele trecute de prima tinerețe care își doresc să joace fotbal la Prundu Bârgăului. Este și cazul Adinei Rognean, care face parte din echipa ACS Heniu, și care și-a demonstrat talentul înnăscut pentru acest sport.

La vârsta de 19 ani, Adina Rognean a transformat pasiunea în profesionalism, la scurt timp find selectată în lotul Național al României, în meciul cu Franța și Italia. Din cauza unor probleme personale, tânăra sportivă nu a putut participa la meciul care ar fi putut să îi aducă success încă de atunci. Dar se pare că istoria se repetă și îi mai oferă o șansă: Adina Rognean, acum în vârstă de 24 de ani, participă la Naționala României pentru meciul cu Belgia din preliminariile Campionatului Mondial din 2019. Este prima fotbalistă formată la ACS Heniu care are onoarea să îmbrace tricoul echipei naționale!

Probabil că și aerul de la poalele Vârfului Heniu – cel mai înalt din Munţii Bârgăului, unde se antrenează echipa de fotbal feminin – are o anumită contribuție în succesul tinerei sportive. Cert este că antrenorul, echipa, apropiații și prietenii Adinei Retegan îi sunt alături și îi țin pumnii pentru ca tânăra să scrie, în curând, istorie…

Gina Bontaș

Sursă & Foto @ Facebook Radu Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: