20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

De la nunți, în Consiliul Local! Un fotograf este noul consilier din partea PER

În ultima vreme a fost un dute-vino continuu în Consiliul Local Bistrița. Ieri, în ședința de consiliu a fost validat un nou mandat de consilier local din partea Partidului Ecologist Român (PER). Un fotograf a fost numit în funcție în locul rămas vacant prin demisia lui Mircea Archiudean.

În ședința de Consiliu Local de ieri a fost validat mandatul de consilier al lui Virgil Marton din partea Partidului Ecologist Român (PER). Virgil Marton este membru PER din anul 1995, iar din 1997 până în 2003 a condus organizația județeană de tineret a PER Bistrița-Năsăud.

Pe lista candidaților PER pentru funcția de consilier în Consiliul Local, Virgil Marton ocupă doar locul 8, însă se pare că cei care se aflau înaintea lui au renunțat la calitatea de membrii supleanți.

Acesta ocupă începând de ieri funcția de consilier local, după demisia pe care Mircea Archiudean a depus-o în data de 02.04.2019. Cei din PER susțin că retragerea acestuia din Consiliul Local exprimă foarte bine sentimentele ecologiștilor bistrițeni în ceea ce privește strategia structurii naționale pentru alegerile europarlamentare.

Prin noul consilier ecologiștii informează că vor continua să se manifeste așa cum au facut-o întotdeauna urmărind doar servirea intereselor cetățenilor Bistriței și susținerea problematicii privind protecția mediului.

Deși se recomandă a fi director de vânzări, pe Virgil Marton, bistrițenii îl cunosc de la petrecerile la care acesta asigură servicii foto-video. 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...