21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

DNA l-ar fi ascultat pe Ovidiu Crețu doi ani, atât acasă, cât și la serviciu. Ce a atras atenția procurorilor

În cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul Ovidiu Crețu a precizat că a fost ascultat de către procurorii DNA timp de doi ani, atât acasă, cât și la serviciu. Ce a a atras atenția procurorilor:

Soarta stadionului municipal „Jean Pădureanu” a dat municipalității multe bătăi de cap, în ultimii ani. Primăria Bistrița nu s-a putut înțelege cu administratorul judiciar al Gloriei Bistrița pentru preluarea acestui obiectiv.

În cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul Ovidiu Crețu a precizat faptul că achiziționarea acestui stadion a atras atenția procurorilor DNA, care l-ar fi ascultat, atât acasă, cât și la serviciu preț de doi ani.

„Am fost ascultat doi ani de zile de DNA și acasă și la serviciu pe problema stadionului, cazul fiind clasat până la urmă”, a declarat edilul, în cadrul ședinței de astăzi.

Primarul Ovidiu Crețu ar fi primit ordonanța de clasare chiar anul acesta. Este practic vorba despre comisia tehnică a Primăriei Bistrița, constituită în 2016, care avea menirea de a evalua, analiza și negocia preluarea stadionului. Activitatea acestei comisii nu a dus la achiziționarea stadionului.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...