6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Printre puținele proiecte din zona centrală a Bistriței, Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Investiția într-un apartament este întotdeauna o alegere bună. Iar cu Best Luxury Residence din Bistrița ai șansa de a-ți alege viitoarea casă: un spațiu realmente minunat, în complexul rezidențial care se ridică pe strada Libertății.

Dacă ai în plan să cumperi un apartament, poți profita acum de o ocazie specială, pentru a nu rata ultimele trei spații disponibile la 999 Euro/mp plus TVA.

Este vorba despre apartamente compartimentate inteligent, cu spații generoase și finisaje de calitate. Printre ele – și apartamente cu acces direct la o grădină de peste 55 de metri pătrați sau o terasă generoasă de peste 100 de metri pătrați.

Cu totul deosebite sunt și apartamentele cu patru camere de la ultimul etaj. Acestea au terase de peste 100 de metri pătrați, cu acces din fiecare încăpere. Cea mai generoasă terasă se întinde pe nu mai puțin de 130 de metri pătrați.

Printre facilitățile de care pot beneficia locatarii se numără parcare subterană și supraterană, locuri de parcare contracost și spațiu de joacă pentru copii.

Apartamentele sunt prevăzute cu încălzire prin pardoseală, instalații electrice și sanitare, branșament de gaz executat, ușa de la intrare și centrala termică – montate.

Așadar, dacă ai visat să locuiești la câteva minute de inima orașului, să ai un spațiu generos și propria oază de verdeață – trebuie doar să iei legătura cu Best Luxury Residence pentru mai multe detalii sau o vizită în șantier, pentru a vedea cu ochii tăi proiectul și a identifica apartamentul dorit.

În momentul de față mai sunt disponibile doar trei apartamente la prețul promoțional de 999 Euro/mp.

Nu vă rămâne decât să planificați o vizită la fața locului sau să solicitați detalii suplimentare la numerele de telefon 0744.354.371 sau 0741.054.812.

Best Luxury Residence vine cu blocuri noi, pe Libertății! Apartamente cu grădină sau terase generoase și finisaje de calitate

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: