6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

Data: 24.11.2023

Anunț începere proiect: „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC – Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în con textul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economie” și a priorității de investiții ”Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe
piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare” ale Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, de consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19.

Perioada de implementare a proiectului este de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor și nu va depăși data de 31.12.2023 și are o valoare totală de 2,522,211.6243 lei, valoarea cofinanțării UE de 1,233,990.74 lei.

Data de începere a proiectului: 25.05.2023
Data de finalizare a proiectului: 31.12.2023.

Obiectivul general al proiectului este redresarea si imbunatatirea competitivitatii economice a companiei FLORARIILE PAPADIE SRL si consolidarea pozitiei pe piata datorita unor avantaje competitive care sa ii permita cresterea dimensiunii pietei adresate.

Rezultate așteptate ale proiectului sunt:

1. 5 echipamente achizitionate: Cilindru terasier (1 buc), Soft ERP-CRM (1buc), Autoutilitara (1buc), Autobasculanta (1 buc), Buldoexcavator (1 buc). Din care 33.73% reprezinta investitii prietenoase cu mediul care contribuie la atenuarea schimbarilor climatice si a poluarii mediului si minim 10% din investitii reprezinta digitalizarea solicitantului.

2. Productivitate crescuta cu 15% in anul 3 de sustenabilitate.
3. Numar de angajati mentinuti in anul 3 de sustenabilitate in conformitate cu numarul mediu de angajati existenti in anul 2021.

Informații suplimentare se pot obține la:

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L
Persoana de contact: ZORILESCU LOREDANA-CRISTINA, Manager de proiect
Telefon: 0745 824 880
Adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: