8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Doi bărbați din Simionești găsiți de vecini pe jos, inconștienți!

S-a dat alerta azi-noapte în Simionești. Doi bărbați au fost găsiți în casă, căzuți pe jos și inconștienți. Aceștia au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la spital. CARE le e starea:

Aproape de miezul nopții, localnicii din Simionești au solicitat intervenția echipajului SAJ. Aceștia și-au găsit doi vecini, căzuți pe jos, inconștienți, în casă.

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat să intervină în localitatea Simionești la o casă unde au fost găsiți doi bărbați în vârstă de aproximativ 40 ani, inconștienți, căzuți jos, în casă. Au fost găsiți de vecini, posibil intoxicați cu monoxid de carbon. Au fost stabilizați de către echipajul medical și au fost transportați la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

Aceștia au fost internați pe secția Psihiatrie.

Cei doi bărbați din Simionești aduși azi-noapte la UPU, de 40, respectiv 42 de ani, au fost înregistrați cu: stare post consum de alcool (cel de 40 de ani) și stare de ebrietate, intoxicație cu fum și tulburări de comportament (cel de 42 de ani). Ambii au fost stabilizați, le-a fost administrat tratament corespunzător, fiind internați ulterior la Secția Psihiatrie”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.