15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO/VIDEO – Elicopterul SMURD va prelua un bărbat rănit GRAV în pădure!

Un bărbat a fost lovit de un lemn, în pădure. Rănile sunt grave, așa că a fost solicitat elicoperul SMURD care să-l transporte la o unitate medicală de specialitate.

Totul s-a întâmplat într-o pădure de pe raza localității Șanț. Un bărbat de 54 de ani ar fi fost lovit de un lemn, în zona capului.

Starea acestuia e gravă, conform primelor evaluări. Ar avea un Traumatism Cranio Cerebral grav și stare de semi-conștiență. Acesta a fost dus la dispensarul din localitate.

De acolo, un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul SMURD îl va transporta până la intrarea în localitatea Șanț, unde va ateriza elicopterul SMURD de la baza din Jibou.

UPDATE

Conform reprezentanților ISU BN, victima a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sîngeorz Băi și predată echipajului medical care încadrează elicopterul de la Baza Aeriană JIBOU. Împreună, echipajele au lucrat pentru stabilizare și pregătire în vederea transferului aerian la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Victima prezenta un TCC grav și s-a aflat în stare de semi conștientă pe toată durata intervenției.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiștii Secției 7 la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, pe raza comunei Șanț, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, în timp ce încărca bușteni într-o autoutilitară cu ajutorul unei macarale, din cauza unei manevre greșite, unul dintre aceștia a căzut, accidentându-l pe un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitate. Cei doi erau angajați ai unei societăți comerciale, astfel că a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea efectuării verificărilor de specialitate. Cercetarile sunt efectuate de polițiștii Secției 7, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”https://youtu.be/W3m5eVTD6p0″ /]

Sursa foto/video: ISU BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.