7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Doi bistrițeni au fost prinși după aproape 30 de ani de la comiterea unei crime brutale în Ungaria

Un cuplu de bistrițeni a fost prins după 29 de ani de la o crimă comisă cu brutalitate în Ungaria. Cei doi au jefuit și ucis o femeie de 65 de ani, însă oamenii legii au reușit abia acum să îi prindă.

Potrivit stirileprotv.ro, crima a fost comisă în septembrie 1993, în Ungaria. Femeia de 65 de a fost ucisă în propria locuință, scopul principal fiind jaful. Cei doi bistrițeni aveau atunci 22 de ani și lucrau ca zilieri în țara vecină.

Anchetatorii au extins ancheta, însă nu au reușit să adune suficiente probe pentru a ajunge la cuplul de bistrițeni. Printre probele găsite de anchetatori se numără un chiștoc de la o țigară lăsat lângă trupul victimei. De acolo a fost luate probe de ADN, care însă nu au putut fi prelucrate la acea dată.

La un an distanță, cei doi au mai comis o crimă și s-au întors în Bistrița-Năsăud. Abia de curând anchetatorii au făcut legătura între cele două crime și i-au prins pe făptași. Cuplul de bistrițeni au fost predați autorităților maghiare.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...