2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Doi bistrițeni au fost prinși după aproape 30 de ani de la comiterea unei crime brutale în Ungaria

Un cuplu de bistrițeni a fost prins după 29 de ani de la o crimă comisă cu brutalitate în Ungaria. Cei doi au jefuit și ucis o femeie de 65 de ani, însă oamenii legii au reușit abia acum să îi prindă.

Potrivit stirileprotv.ro, crima a fost comisă în septembrie 1993, în Ungaria. Femeia de 65 de a fost ucisă în propria locuință, scopul principal fiind jaful. Cei doi bistrițeni aveau atunci 22 de ani și lucrau ca zilieri în țara vecină.

Anchetatorii au extins ancheta, însă nu au reușit să adune suficiente probe pentru a ajunge la cuplul de bistrițeni. Printre probele găsite de anchetatori se numără un chiștoc de la o țigară lăsat lângă trupul victimei. De acolo a fost luate probe de ADN, care însă nu au putut fi prelucrate la acea dată.

La un an distanță, cei doi au mai comis o crimă și s-au întors în Bistrița-Năsăud. Abia de curând anchetatorii au făcut legătura între cele două crime și i-au prins pe făptași. Cuplul de bistrițeni au fost predați autorităților maghiare.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...