20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Doi IT-iști americani s-au „izolat”, de Coronavirus, între dealurile din Sîngeorz-Băi

Într-o perioadă în care turismul este în groapă vin vești bune de la Sîngeorz-Băi, acolo unde, s-au refugiat mai mulți străini, care „au fugit” din țările de origine în încercarea de a scăpa de isteria creată de temutul virus. Momentan doi IT-iști americani se relaxează între dealurile din Sîngeorz-Băi.

Cine s-ar fi gândit că într-o perioadă în care oamenilor, indiferent de naționalitate, le e frică să iasă din casă, unii se refugiază într-o zonă de-a dreptul idilică? Se întâmplă în Sîngeorz-Băi, la Popasul Verde, o casă de odihnă eco până în „măduva” fundației.

„Turismul e mort, dar nu și la noi. La noi e un mic „privat retreat”. Chiar înainte de a începe nebunia cu ăsta micu` virusul cel nărăvaș au închiriat prin Airbnb un cuplu foarte simpatic din Japonia. Mi-au spus că sunt în Malaiezia și o că plece în Turica, iar din Istanbul vin cu trenul până la noi. Nu știu detalii multe, doar că au trecut prin București, apoi Cluj, iar la final trenul spre Ilva Mică a avut întârziere de 80 de minute. Inițial am spus că-i mai las 2 zile gratis la doi dacă nu vine nimeni, dar au stat doar o noapte în plus”, au povestit administratorii casei din Sîngeorz-Băi.

Momentan, doi IT-iști americani se relaxează la Sîngeorz-Băi, după ce au închiriat casa pentru 9 nopți, pentru a fi departe de nebunia cu Coronavirusul. Singura lor întrebare a lor a fost: ce viteză are Internetul.

Foto: Popasul Verde Facebook

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: