19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

Doina Pană: Peste 50 la sută din români trăiesc mai bine ca acum cinci ani

Sătulă de acuzațiile aduse partidului din care face parte, deputatul Doina Pană a ținut să facă publice câteva date. Acestea provin de la o companie ce se ocupă de studii de piață globale. Iar rezultatele ar arăta că românii o duc mai bine de când cu guvernarea PSD.

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Doina Pană s-a arătat iritată de modul în care președintele țării acuză PSD-ul  că nu ar urmări interesele românilor.

Vreau să vă spun că leneșul, mincinosul, frânarul, răul cel mare pentru România, nici nu mai știu cum să-l cataloghez pe președintele Klaus Iohannis acuză PSD-ul, printre altele, că n-ar guverna în interesul românilor”, și-a început aceasta discursul.

Iar ca să îi demonstreze contrariul, deputatul bistrițean a apelat la rezultatele unui sondaj pe piața globală. Acesta ar arăta că românii, mai mult de jumătate, sunt satisfăcuți cu modul lor de trai.

Răspunsul i-l dă un rezultat, de curând, în urma unei cercetări a uneia  dintre cele mai prestigioase companii de studii pe piața globală, Nielsen, în urma căreia rezultă că 61 la sută dintre români susțin că trăiesc mai bine decât acum cinci ani. Deci România e pe locul 7 în top 10, cu 61 la sută satisfacție”, a fost răspunsul Doinei Pană la acuzațiile aduse.

Mai mult, aceasta s-a arătat mulțumită de faptul că românii văd realitatea și nu se lasă manipulați.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...