20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Maria, o fetiță de doar 9 luni internată în Cluj-Napoca, are nevoie de sânge! Ajutăm?

Maria, o fetiță de 9 luni internată la Pediatrie Cluj are nevoie de sânge. Se poate dona și la Bistrița, orice grupă de sânge, cu condiția să se menționeze numele său.

Maria Dumitru, o fetiță de 9 luni din Bistrița-Năsăud, este internată la Pediatrie 2 Cluj, după ce analizele i-au ieșit prost. Fetița încă nu are un diagnostic, însă medicii clujeni au constatat că are nevoie de transfuzie sanguină.

Se poate dona sânge și la Bistrița orice grupă, cu mențiunea că este pentru Dumitru Maria, internată la Pediatrie 2 Cluj.

Puteți dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița între orele 07:30 și 13:00 zilnic, exceptând zilele de weekend.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!