-0.9 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Maria, o fetiță de doar 9 luni internată în Cluj-Napoca, are nevoie de sânge! Ajutăm?

Maria, o fetiță de 9 luni internată la Pediatrie Cluj are nevoie de sânge. Se poate dona și la Bistrița, orice grupă de sânge, cu condiția să se menționeze numele său.

Maria Dumitru, o fetiță de 9 luni din Bistrița-Năsăud, este internată la Pediatrie 2 Cluj, după ce analizele i-au ieșit prost. Fetița încă nu are un diagnostic, însă medicii clujeni au constatat că are nevoie de transfuzie sanguină.

Se poate dona sânge și la Bistrița orice grupă, cu mențiunea că este pentru Dumitru Maria, internată la Pediatrie 2 Cluj.

Puteți dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița între orele 07:30 și 13:00 zilnic, exceptând zilele de weekend.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...