6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Donația substanțială a unui bucureștean tratat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Un bucureștean care a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a fost implicat într-un accident rutier a ales să îi recompenseze pe medici cu o donație substanțială. Acesta a vrut să ofere personalului din secțiile unde a fost tratat…cafea.

La valul de „nemulțumiri” care vizează Spitalul Județean de Urgență Bistrița se adaugă și laude, însoțite uneori de donații generoase. Este și cazul unui bucureștean, care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a fost implicat într-un accident rutier.

După ce și-a revenit, omul a ținut morțiș să recompenseze personalul medical din secțiile unde a ajuns, cumpărând aparate de cafea. Doar că a alocat pentru aceste achiziții nu mai puțin de 25.000 de lei.

„Am avut un caz, un accident rutier, un pacient din București a ajuns la noi și a fost foarte mulțumit. Au vrut să facă o donație, să cumpere două automate de cafea pentru Secția de Terapie Intensivă și Secția de Chirurgie, pe unde a trecut pacientul. A vrut să doneze 25.000 de lei. I s-a dat chitanță pe banii respectivi, iar banii au fost direcționați după dorința donatorului”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că ia în calcul înființarea unei fundații a Spitalului Județean de Urgență, prin intermediul căreia, cei care doresc, pot face donații. Banii vor ajunge exact unde doresc donatorii, care vor primi și chitanțe pentru aceste atenții în bani.

„Ne gândim la o fundație a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde cine dorește să facă o donație să o poată face, absolut în mod transparent. La pacient să i se dea chitanță pe suma respectivă. Dacă are o anumită preferință de direcționare a banilor poate să o menționeze”, a completat Lazany.

Emisiunea la care a fost invitat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/424443135091599/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: