20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Donație impresionantă pentru Spital, de la Tășuleasa Social

Săptămâna trecută, Spitalul Județean Bistrița Năsăud a fost cadorisit cu zeci de lucruri extrem de folositoare. Tășuleasa Social a făcut această generoasă donație. Deja s-a stabilit unde vor fi folosite lucrurile primite.

În cursul săptămânii trecute Spitalul Județean de Urgență Bistrița a primit o sponsorizare formată din paturi, noptiere și saltele din partea asociației Tășuleasa Social. Mulțumim Tășuleasa Social, mulțumim Alin Uhlmann Ușeriu-președinte!”, a scris managerul spitalului, Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

Mai exact, este vorba de 28 de paturi, 12 laterale pentru paturi, 50 de saltele și 28 de noptiere.

Lucrurile primite sunt în stare foarte bună și pot fi folosite lejer. Paturile vor ajunge la secția Cardiologie și Neurologie”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița – Năsăud, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.