10.9 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Donează un zâmbet, pentru copiii cu autism!

Trei tineri drăguți și plini de viață s-au gândit să facă un gest frumos pentru copiii cu autism. În ciupercuța din parc vă așteaptă și azi, așa cum au făcut-o și zilele anterioare, ca să donați… un zâmbet. Când puteți dona și ce anume trebuie să faceți:

„Bună ziua! Nu vreți să vă facem o poză frumoasă, în timp ce zâmbiți?”, abordează plimbăreții prin parc, câțiva tineri frumoși.

Ioana Ilinca M., Ilinca V. și Emanuel I., sunt trei tineri frumoși și plini de dorința de a ajuta.

Vineri și sâmbătă, între orele 16:00 – 21:00, lângă câteva baloane albe și albastre puse în ciupercuța din Parcul Municipal, pozau zâmbăreții. Totul face parte din campania „Donează un zâmbet!”.

Poza sau pozele costă minim doi lei și banii care îi donați vor ajunge la copiii de la Micul Prinț”, spun adolescenții, cu zâmbetul pe buze.

Jos, lângă baloane, o cutie cu un colț decupat, pe unde cei care zâmbesc la poze, pot face donația. Apoi, îți lași adresa de mail sau contul de Facebook și primești poza/pozele, cu un frame frumos.

„Au fost oameni care au făcut poze și au donat”, au spus tinerii, precizând că este vorba despre un proiect gândit și pus în practică de o întreagă echipă – voluntarii de la Interact Bistrița-Nosa.

Cei care doriți să ajutați copiii cu autism, dar și să aveți o amintire frumoasă, sunteți așteptați și azi, în Parcul Municipal. Tinerii vă vor aștepta cu aparatul foto pregătit, la Ciupercuță, între orele 16:00- 21:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...