4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Donează un zâmbet, pentru copiii cu autism!

Trei tineri drăguți și plini de viață s-au gândit să facă un gest frumos pentru copiii cu autism. În ciupercuța din parc vă așteaptă și azi, așa cum au făcut-o și zilele anterioare, ca să donați… un zâmbet. Când puteți dona și ce anume trebuie să faceți:

„Bună ziua! Nu vreți să vă facem o poză frumoasă, în timp ce zâmbiți?”, abordează plimbăreții prin parc, câțiva tineri frumoși.

Ioana Ilinca M., Ilinca V. și Emanuel I., sunt trei tineri frumoși și plini de dorința de a ajuta.

Vineri și sâmbătă, între orele 16:00 – 21:00, lângă câteva baloane albe și albastre puse în ciupercuța din Parcul Municipal, pozau zâmbăreții. Totul face parte din campania „Donează un zâmbet!”.

Poza sau pozele costă minim doi lei și banii care îi donați vor ajunge la copiii de la Micul Prinț”, spun adolescenții, cu zâmbetul pe buze.

Jos, lângă baloane, o cutie cu un colț decupat, pe unde cei care zâmbesc la poze, pot face donația. Apoi, îți lași adresa de mail sau contul de Facebook și primești poza/pozele, cu un frame frumos.

„Au fost oameni care au făcut poze și au donat”, au spus tinerii, precizând că este vorba despre un proiect gândit și pus în practică de o întreagă echipă – voluntarii de la Interact Bistrița-Nosa.

Cei care doriți să ajutați copiii cu autism, dar și să aveți o amintire frumoasă, sunteți așteptați și azi, în Parcul Municipal. Tinerii vă vor aștepta cu aparatul foto pregătit, la Ciupercuță, între orele 16:00- 21:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: