6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Dorel Vișan, invitat mâine la Bistrița: Casa de Cultură a Sindicatelor împlinește 52 de ani!

Dorel Vișan va sosi mâine la Bistrița, pentru a participa la aniversarea uneia dintre cele mai longevive instituții culturale din oraș. Casa de Cultură a Sindicatelor împlinește 52 de ani. La fel și ansamblul Codrișorul, care activează aici. În cinstea acestuia, la Muzeul din Bistrița are loc duminică un spectacol aniversar extraordinar.

Casa de Cultură a Sindicatelor și ansamblul folcloric Codrișorul, care activează aici, aniversează, în acest weekend, 52 de ani de activitate culturală.

Pentru a marca așa cum se cuvine această aniversare, Alexandru Câțcăuan, directorul instituției, a pregătit bistrițenilor o mulțime de surprize.

Evenimentele debutează astăzi, cu Festivalul național de poezie – Colocviile George Coșbuc. Cu acest prilej va fi lansată și o monografie a instituției, intitulată „Casa cu Suflete”.

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 12, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, se inaugurează Salonul internațional de Grafică Satirică Mărul de Aur. Invitat de onoare este actorul Dorel Vișan.

Duminică, 17 octombrie 2021, la Muzeul Județean, bistrițenii vor avea parte de un spectacol folcloric extraordinar:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: