13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO – INEDIT: O școală din județ are propria stație Meteo!

Avem propriul meteorolog de serviciu, voluntar! A primit astfel numeroase stații meteo, împânzind Bistrița – Năsăud. Una dintre ele a fost amplasată în curtea unei școli din județ.

Mihai Bălan a lucrat ca și meteorolog în Londra, dar a revenit pe plaiuri bistrițene. A amplasat două stații meteo personale în județ, a făcut pagina de FB – MeteoBN și a oferit informații CLARE, zilnic.

Meteorolog Mihai Bălan: Nu vom mai putea schia pe Cocoș! Dar la munte, chiar și 6 luni pe an!

Solicitările au crescut, așa că a avut nevoie de mai multe stații meteo, pe care le-a primit ”în dar”. A mai primit patru.

VIDEO: Vom ști cu exactitate când plouă, ninge, e polei sau caniculă, în timp real! BN – dotat cu patru stații meteo noi

Recent, a mai primit două stații meteo, iar una dintre ele a fost amplasată în curtea unei școli din județ.

Harta stațiilor meteo automate s-a îmbogățit, de astăzi, cu încă două locații! Astfel, vom avea date înregistrate în timp real din Beclean şi Târlişua! Dacă prima este online, şi emite deja, a doua, din pricina unor probleme de rețea din localitate, nu emite încă, până la remedierea acestora. În câteva zile se vor remedia, însă, astfel, vom primi date şi de la aceasta. Mulțumesc, pe această cale, domnului director al Şcolii Gimnaziale „Grigore Silaşi”, Gabriel Rus, domnului primar Vlăduț Purja şi domnului viceprimar Florin Pop pentru ajutorul acordat în procesul de instalare din cele două locații” scria Mihai Bălan acum două zile, pe Facebook.

Astfel, Școala Gimnazială ”Grigore SIlași” din Beclean este prima școală ce are PROPRIA stație meteo.

Suntem prima și singura școală din județ care deține o stație meteo, printr-un parteneriat cu Meteo.BN . Mulțumim domnului Bălan Mihai pentru colaborare ” au scris reprezentanții școlii pe pagina lor de Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: