-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO – Fiica regretatului Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor BN: „Vaccinul face diferența între viață și moarte…”

Emiliana Lăcătuș, fiica regretatului Emil Neia Lăcătuș, fostul președinte al Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud, a decis că trebuie să ia atitudine. A împlinit recent 18 ani și le transmite bistrițenilor un mesaj emoționant… 

Emiliana este singurul copil al familiei Lăcătuș. Este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița, profilul biologie-chimie. Își dorește să devină farmacistă.

Ieri a demonstrat că durerea poate fi transformată în energie constructivă și în lecție pentru binele celorlalți.

La aproximativ o lună de la pierderea tatălui ei – Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud – Emiliana a decis că trebuie să ia atitudine.

La cei 18 ani abia împliniți, s-a așezat hotărâtă la biroul tatălui ei, privind pentru prima dată într-o cameră de filmat. Nu a contat lipsa de experiență și nici emoțiile de toate felurile.

Acest virus este foarte periculos. Este necruțător. Vă îndemn să vă vaccinați, pentru că vaccinul face diferența între viață și moarte… El poate reduce riscul îmbolnăvirii sau a formei severe de boală. Nu-i doresc nimănui să treacă printr-un asemenea necaz…”, a mărturisit Emiliana.

Tânăra a reamintit că tatăl său era plin de energie și nu suferea de niciun fel de boală. Se proteja, folosea mască și dezinfectant, însă faptul că nu a fost vaccinat i-a fost fatal.

Mulțumim, Emiliana! Ai dovedit că ești o persoană puternică! Privindu-te, am regăsit multe din trăsăturile tatălui tău și putem spune cu certitudine un lucru: el nu a murit, trăiește prin tine!”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: