8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Doris Rai: Poliția Locală din Oradea are 69 polițiști angajați, din care 66 în stradă. Bistrița are 93, din care doar jumătate în stradă. Și mai scump plătiți

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, și-a prezentat o mică parte din proiectele pe care le are pentru municipiu. Aseară, într-o emisiune la InfoBistrița.ro, aceasta a sărit din nou la gâtul Poliției Locale și a făcut o comparație cu aceeași instituție din Oradea. În timp ce Oradea are 69 polițiști locali angajați, din care 66 în stradă, Bistrița are 93, din care doar jumătate în stradă. În Bistrița polițiștii sunt și mai scump plătiți.

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele pe care le are pentru municipiu în calitate de viitor edil.

Printre proiectele sale se numără și reformarea Poliției Locale. În urmă cu puțin timp, candidata independentă declara public faptul că Poliția Locală Bistrița un proiect eșuat al primăriei Bistrița care consumă bani din bugetul local, fără să aducă nici un beneficiu comunității. Mai multe despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

Doris Rai vrea desființarea Poliției Locale

Prezentă într-o emisiune la InfoBistrița.ro, Doris Rai a sărit din nou la gâtul Poliției Locale și a vorbit despre reformarea instituției. Aceasta a făcut o comparație între Bistrița și Oradea.

„În programul meu se regăsește dorința de a reorganiza Poliția Locală. Desființarea ei ar fi o măsură extremă. În primă fază aș vrea o reorganizare. Vă dau un exemplu de la Oradea. Oradea în anul 2019 are o populație de 196.000 de locuitori, iar Poliția Locală Oradea are 69 de angajați, dintre care 66 în stradă și 3 în birouri. Bistrița, la 86.000 de locuitori are 93 de polițiști, iar domnul vice (n. r. – Cristian Niculae) vrea să mai angajeze 7. Dintre acești 93 de polițiști locali jumătate sunt în birou și jumătate în stradă. Ei, pe lângă asta, am făcut un calcul și am văzut că în ceea ce privește costurile legate de angajați (salarii, contribuții, norme de hrană) este o diferență între noi și Oradea de 1.000 euro pe an pentru fiecare angajat. Adică noi plătim mai mult cu angajații de la Poliția Locală decât plătește Oradea și acolo e turism… Eu ce vă spun că avem nevoie de organizare?! De organizare avem nevoie și de un om care să aplice legea. Nu ne trebuie altceva”, a declarat Doris Rai la InfoBistrița.ro.

(Articol electoral comandat de Rai Doris Gabriela – Candidat Independent, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.