13.5 C
Bistrița
luni, iunie 14, 2021

Doris Rai: Poliția Locală din Oradea are 69 polițiști angajați, din care 66 în stradă. Bistrița are 93, din care doar jumătate în stradă. Și mai scump plătiți

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, și-a prezentat o mică parte din proiectele pe care le are pentru municipiu. Aseară, într-o emisiune la InfoBistrița.ro, aceasta a sărit din nou la gâtul Poliției Locale și a făcut o comparație cu aceeași instituție din Oradea. În timp ce Oradea are 69 polițiști locali angajați, din care 66 în stradă, Bistrița are 93, din care doar jumătate în stradă. În Bistrița polițiștii sunt și mai scump plătiți.

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele pe care le are pentru municipiu în calitate de viitor edil.

Printre proiectele sale se numără și reformarea Poliției Locale. În urmă cu puțin timp, candidata independentă declara public faptul că Poliția Locală Bistrița un proiect eșuat al primăriei Bistrița care consumă bani din bugetul local, fără să aducă nici un beneficiu comunității. Mai multe despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

Doris Rai vrea desființarea Poliției Locale

Prezentă într-o emisiune la InfoBistrița.ro, Doris Rai a sărit din nou la gâtul Poliției Locale și a vorbit despre reformarea instituției. Aceasta a făcut o comparație între Bistrița și Oradea.

„În programul meu se regăsește dorința de a reorganiza Poliția Locală. Desființarea ei ar fi o măsură extremă. În primă fază aș vrea o reorganizare. Vă dau un exemplu de la Oradea. Oradea în anul 2019 are o populație de 196.000 de locuitori, iar Poliția Locală Oradea are 69 de angajați, dintre care 66 în stradă și 3 în birouri. Bistrița, la 86.000 de locuitori are 93 de polițiști, iar domnul vice (n. r. – Cristian Niculae) vrea să mai angajeze 7. Dintre acești 93 de polițiști locali jumătate sunt în birou și jumătate în stradă. Ei, pe lângă asta, am făcut un calcul și am văzut că în ceea ce privește costurile legate de angajați (salarii, contribuții, norme de hrană) este o diferență între noi și Oradea de 1.000 euro pe an pentru fiecare angajat. Adică noi plătim mai mult cu angajații de la Poliția Locală decât plătește Oradea și acolo e turism… Eu ce vă spun că avem nevoie de organizare?! De organizare avem nevoie și de un om care să aplice legea. Nu ne trebuie altceva”, a declarat Doris Rai la InfoBistrița.ro.

(Articol electoral comandat de Rai Doris Gabriela – Candidat Independent, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...