32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

DOSAR PENAL pentru o bătrână de 83 de ani diagnosticată cu Covid. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrână de 83 de ani din Măgura Ilvei. Aceasta a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrânică de 83 de ani din Măgura Ilvei pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totul după ce bătrâna a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

„La data de 08.05.2020 M. R. în vârstă de 83 de ani, domicilită în Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu Covid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița, în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În momentul de față, toți cei care sunt depistați pozitiv cu noul Coronavirus sunt internați în spital, chiar și împotriva voinței lor. Regula se aplică și celor asimptomatici. Acesta este primul dosar penal deschis pentru refuzul de internare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...