9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

DOSAR PENAL pentru o bătrână de 83 de ani diagnosticată cu Covid. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrână de 83 de ani din Măgura Ilvei. Aceasta a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrânică de 83 de ani din Măgura Ilvei pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totul după ce bătrâna a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

„La data de 08.05.2020 M. R. în vârstă de 83 de ani, domicilită în Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu Covid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița, în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În momentul de față, toți cei care sunt depistați pozitiv cu noul Coronavirus sunt internați în spital, chiar și împotriva voinței lor. Regula se aplică și celor asimptomatici. Acesta este primul dosar penal deschis pentru refuzul de internare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...