7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

DOSAR PENAL pentru o bătrână de 83 de ani diagnosticată cu Covid. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrână de 83 de ani din Măgura Ilvei. Aceasta a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrânică de 83 de ani din Măgura Ilvei pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totul după ce bătrâna a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

„La data de 08.05.2020 M. R. în vârstă de 83 de ani, domicilită în Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu Covid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița, în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În momentul de față, toți cei care sunt depistați pozitiv cu noul Coronavirus sunt internați în spital, chiar și împotriva voinței lor. Regula se aplică și celor asimptomatici. Acesta este primul dosar penal deschis pentru refuzul de internare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...