30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

DOSAR PENAL pentru o bătrână de 83 de ani diagnosticată cu Covid. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrână de 83 de ani din Măgura Ilvei. Aceasta a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Cum a încălcat legea bătrânica:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cercetează penal o bătrânică de 83 de ani din Măgura Ilvei pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totul după ce bătrâna a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

„La data de 08.05.2020 M. R. în vârstă de 83 de ani, domicilită în Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu Covid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița, în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În momentul de față, toți cei care sunt depistați pozitiv cu noul Coronavirus sunt internați în spital, chiar și împotriva voinței lor. Regula se aplică și celor asimptomatici. Acesta este primul dosar penal deschis pentru refuzul de internare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.