3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Două petreceri, sparte azi de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii au intervenit la două localuri unde aveau loc petreceri. Zeci de persoane au fost amendate, pe lângă administratori și organizatori.

Au crezut că dacă s-au mai relaxat măsurile, pot face ce vor.

Două cupluri au decis să-și unească destinele. Doar că au vrut să aibă alături… zeci de martori.

Distracția și fericirea le-a fost întreruptă. Jandarmii și polițiștii le-au dat planul peste cap. Au oprit evenimentele și au aplicat zeci de amenzi.

1. Nuntă în Bistrița

Astăzi, în jurul orei 14:45, peste 20 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean „Gelu- Voievod” Bistrița-Năsăud și polițiști locali au descins la un local din municipiul Bistrița, unde se desfășura o nuntă, în spațiu închis și pe terasă, la care participau peste 90 de persoane, adulți și copii.

Ca urmare a acțiunii forțelor de ordine, evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii și participanții au fost identificați și sancționați contravențional.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a administratorului localului respectiv, în conformitate cu Legea 55/2020, sancțiunea fiind în cuantum de 6.000 de lei.

În acest caz, pe lângă administratorul societăţii care a organizat evenimentul, a mai fost sancționat organizatorul din partea familiei și  62 de persoane majore care au participat la eveniment. Cuantumul total al sancțiunilor aplicate este de 19.500 de lei.

2. Cununie civilă în Satu Nou

Tot astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și de la Investigarea Criminalității Economice au descins la un local din localitatea Satu Nou, unde se desfășura un eveniment privat, o petrecere de cununie civilă, în spațiu închis și terasă, la care participau mai multe persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii și 39 de participanți au fost identificati și sancționați contravențional. În acest caz, cuantumul total al sancțiunilor aplicate a fost de 4.000 de lei.

Reamintim  faptul că organizarea de evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive etc.) este interzisă! Pentru sănătatea dumneavoastră,  respectați măsurile de protecție individuală, evitați aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: