7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Două petreceri, sparte azi de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii au intervenit la două localuri unde aveau loc petreceri. Zeci de persoane au fost amendate, pe lângă administratori și organizatori.

Au crezut că dacă s-au mai relaxat măsurile, pot face ce vor.

Două cupluri au decis să-și unească destinele. Doar că au vrut să aibă alături… zeci de martori.

Distracția și fericirea le-a fost întreruptă. Jandarmii și polițiștii le-au dat planul peste cap. Au oprit evenimentele și au aplicat zeci de amenzi.

1. Nuntă în Bistrița

Astăzi, în jurul orei 14:45, peste 20 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean „Gelu- Voievod” Bistrița-Năsăud și polițiști locali au descins la un local din municipiul Bistrița, unde se desfășura o nuntă, în spațiu închis și pe terasă, la care participau peste 90 de persoane, adulți și copii.

Ca urmare a acțiunii forțelor de ordine, evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii și participanții au fost identificați și sancționați contravențional.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a administratorului localului respectiv, în conformitate cu Legea 55/2020, sancțiunea fiind în cuantum de 6.000 de lei.

În acest caz, pe lângă administratorul societăţii care a organizat evenimentul, a mai fost sancționat organizatorul din partea familiei și  62 de persoane majore care au participat la eveniment. Cuantumul total al sancțiunilor aplicate este de 19.500 de lei.

2. Cununie civilă în Satu Nou

Tot astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și de la Investigarea Criminalității Economice au descins la un local din localitatea Satu Nou, unde se desfășura un eveniment privat, o petrecere de cununie civilă, în spațiu închis și terasă, la care participau mai multe persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii și 39 de participanți au fost identificati și sancționați contravențional. În acest caz, cuantumul total al sancțiunilor aplicate a fost de 4.000 de lei.

Reamintim  faptul că organizarea de evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive etc.) este interzisă! Pentru sănătatea dumneavoastră,  respectați măsurile de protecție individuală, evitați aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...