23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Dr. Deak Eva, medic primar cardiolog, oferă acum consultații și în Bistrița, în cabinetul de pe str. Alba Iulia

Dr. Deak Eva, medic primar cardiolog, doctor în științe medicale, cu o experiență clinică de peste 30 de ani în Institutul Inimii din Cluj-Napoca, oferă acum consultații și în Bistrița – în noul punct de lucru.

O veste bună pentru bistrițenii care au nevoie de un consult cardiologic! Acum au acces chiar în oraș la consultațiile dr. Deak Eva, medic primar cardiolog cu o experiență clinică de peste 30 de ani la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și experiență de 28 de ani în domeniul cardiologiei private.

Dr. Deak este fondator al clinicilor private DEAK MEDICAL și MEDICAL CENTER, iar bistrițenii o vor putea găsi o dată pe lună și la Bistrița.

Dr. Eva Deak va acorda consultații în noul punct de lucru din Bistrița, de pe Strada Alba Iulia, nr 19.

 

Cabinetul se află în apropierea spitalului de Boli Infecțioase, în incinta cabinetului stomatologic al dr. Ramona Iacobescu.

Program consultații

Sâmbăta, orele 10.00 – 18.00 (o dată pe lună)

Următoarele date disponibile pentru programări sunt 16 decembrie 2023 și 20 ianuarie 2024.

Vă puteți programa pentru:

*Consultații cardiologice
*EKG Asistat de calculator
*Ecografie Doppler Color cardiacă
*Doppler arterial periferic
*Doppler venos periferic
*Doppler artere carotide și vertebrale
*HOLTER-EKG
*HOLTER -TA

Programările se pot efectua telefonic zilnic la nr. 0744.62.32.73.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.