19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Dreptul la opinie – Hai să lăsăm naibii politica și să fim azi toți cu Super-Simona noastră!

Îmi știți prea bine „of-ul”, vorbesc de prietenii, amicii care mă cunosc. Sunt un fan declarat al Simonei Halep. O cunosc personal, o stimez și o iubesc la fel de mult ca și pe fiica mea cea mică, Dana, cu care și seamănă: la fel de decisă, la fel de ambițioasă și perfecționistă, firește, păstrând proporțiile.

Notez obiectiv, în plus, charisma, deschiderea și alura de mare campioană. Dezinvoltă, iubitoare, Simona strânge după ea, peste tot, în țară și străinătate, într-o clipă, pe toți copiii. Dăruiește cu dragoste și bucurie împrejurul ei. La Cluj, la ultima revedere din această primăvară m-au impresionat două scurte episoade pe care nu le-am istorisit până acum. Primul: ieșea de la vestiar cu un corn în mână. „Simona! Simona! – presă, copii, jucători, fani, toată lumea strânsă, ca la urs, în jurul ei. A înghițit o fărâmă din corn și cu un zâmbet de soare izvorât din sufletul ei cald, a rupt bucata ce-i rămăsese în mână și a dăruit-o, fără să stea pe gânduri celor mici, de lângă ea. Al doilea episod, s-a petrecut în timpul luptei crâncene din teren. La 30-40 pentru adversară, cineva din spate a strigat tare: „Hai Simonaaa! Tu ești Super-Simona!… Hai Super-Simona!!!” Bineînțeles tot pâlcul de spectatori din jur a preluat mesajul. Simona a ridicat privirea. I-a văzut pe fani. S-a scuturat pur și simplu de oboseală! Din clipa aceea pot spune că a câștigat partida…

Meciurile jucate de ea la Paris, la această a treia încercare de Grand Slam, numai ușoare nu au fost. Le-a depășit pe Mertens, Kerber și mai ales pe Muguruza, contra-candidata la locul I WTA, fără ezitare. „Ştiam că trebuie să fiu agresivă, totul a decurs bine, am fost rapidă şi agresivă. Am avut mare încredere după primul set şi nu am renunţat, am crezut în fiecare ghem. E o mare oportunitate pentru mine, voi încerca să fiu mai bună decât anul trecut şi vom vedea ce va fi” – a declarat, cu încredere, Simona Halep pentru Eurosport.

M-am uitat cu încântare și bucurie la siguranța ei, reflectată în voce și privirea sa directă, deschisă și sinceră. Hotărârea profundă de a merge până la capăt…

Da! Simona a dovedit, dovedește, că a trecut pragul și este „Super-Simona”, cea imaginată, dorită și cerută, de fanul de la Cluj. Cred că e cu adevărat aptă să joace această a patra finală de GS din viața ei! O viață închinată sportului alb. Merită să câștige! E mult mai matură și mai fermă în tot ceea ce întreprinde.

Eu zic că e cazul să fim toți alături de ea, lăsând la o parte tot „zarzavatul” aceasta politic, din păcate, doar „mult zgomot pentru nimic” și, cert, fără vreo finalitate imediată.

Eu propun să-i facem Simonei un „miting”! Fiecare cu familia, cu prietenii, acolo unde vă veți afla la ora 16:00. Sper să aveți un televizor să puteți urmări meciul pe Eurosport 1, în direct.( Îi invidiez pe cei ce au putut ajunge la Paris pe arena Philippe Chatrier să vadă meciul live!) Nu-i nimic, poate-mi majorează doamna Olguța pensia și la anul voi putea comenta și eu live, numai pentru dumneavoastră, din tribune, meciurile de la Roland Garros, în direct!  Ha-ha-ha! – glumesc. Vorba ceea:„pasărea mălai visează”!

Să fim așadar toți alături de Simona noastră. Să o vedem ridicând în fine mult râvnitul t r o f e u deasupra capului. Doamne ajută! Cei aflați la m i t i n g u l de la București cred că ar face mai bine, pe final, să uite de „politichie” și să o sărbătorească într-un glas pe SIMONA HALEP! Reprezentanta noastră de suflet pentru care se va intona astăzi imnul național, în fața a zeci de milioane de spectatori, din întreaga lume! – sper din tot sufletul.

HAI SIMONA! TE IUBIM!

Nota Redacției 18.44: 

Simona Halep a triumfat la Paris, cucerind primul ei titlu de Grand Slam și devenind campioană la Roland Garros. „Anul trecut am plâns toată noaptea, dar nu m-am oprit din a crede… Azi nu am cedat, am crezut şi de asta am câştigat. Nu m-am gândit că meciul s-a terminat până nu s-a terminat. Când am condus cu 5-0 mi-am spus că trebuie să joc pentru fiecare minge, în ultimul game nu mai puteam respira, dar ştiam că trebuie să alerg, să alerg şi să alerg şi asta a fost…„, a declarat Simona Halep, la Eurosport.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...